lockerakos Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Kalhspera magkes. mhpws kserei kaneis sas pou mporw na vrw auta ta rastafarian rouxa opws sortsakia kserete auta me ta xrwmata ths jamaica. apo a8hna eimai parepiptontws. euxaristw! Quote
RaFaaa Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Oxi alla ama thes mporo na sou vro bafo gia na ton sidniasis me ta rouxa ;p Quote
lockerakos Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 pio spania ta rouxa apo ton bafo file ahahah Quote
RaFaaa Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 pio spania ta rouxa apo ton bafo file ahahah Einai spanios o bafos? :P LOL Se kathe gwnia Panamonevi Enas Dealer :^3 Quote
lockerakos Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 eipa egw oti einai spanios re zwntovolo. mou ma8es kai ton bafo 15xronwn paidi. aman pia. sto 8ema mas twra dn thelw alla peri bafou Quote
RaFaaa Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 eipa egw oti einai spanios re zwntovolo. mou ma8es kai ton bafo 15xronwn paidi. aman pia. sto 8ema mas twra dn thelw alla peri bafou Allos fenete 15xronon edw pera. Mono kati 15xrona psaxnoun rouxa rastafari na poume Quote
lockerakos Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 ok ektonwthikes twra? ante sthn fwlia sou mwrh faklana Quote
RaFaaa Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 ok ektonwthikes twra? ante sthn fwlia sou mwrh faklana Faklana=15 xrono to leei. Kali Provoli Na Exete Kirie Vazele =) Quote
lockerakos Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 E MA AMAN PIA ME AUTO TO FORUM. PAW NA KANW MIA ERWTHSH KAI PETAGETE O KATHE AKUROS KAI M MILAEI GIA BAFO. Quote
RaFaaa Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 E MA AMAN PIA ME AUTO TO FORUM. PAW NA KANW MIA ERWTHSH KAI PETAGETE O KATHE AKUROS KAI M MILAEI GIA BAFO. ee ti na kanoume eimaste forum pou ipostirizi ton bafo ;D :D Quote
lockerakos Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 ti na asxolh8eis re apolufadi. pies kana bafo na xalarwseis kalutera. alla mn to peis sthn mana sou giati tha se malwsei. Quote
RaFaaa Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 ti na asxolh8eis re apolufadi. pies kana bafo na xalarwseis kalutera. alla mn to peis sthn mana sou giati tha se malwsei. Entaksi re arakse [to ipolipo diagraftike gia na min faw dekarma] Kai den to sinexizw giati den se simveri giati opos pas mpori na fas kai -3 ke banned:D Quote
Recommended Posts