randomnamehere Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Τι ώρες προπονούνται στο πολο ξέρει κανείς ?Ακόμα υπάρχουν τμήματα να γραφτείς στην ηλικία των 16? Δεν το έχω πάρει απόφαση απλά σκέφτομαι ^^ Quote
randomnamehere Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Δεν έχει νόημα η πόλη , γενικά ρωτάω. Quote
BonJovi® Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Εγώ το βράδυ είχα προπονήσεις και είχαμε ενιαίο τμήμα από 16+ Quote
randomnamehere Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Εγώ το βράδυ είχα προπονήσεις και είχαμε ενιαίο τμήμα από 16+ Όταν λες βράδυ 9-12? Quote
Fanky Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 den einai to idio pantou..analoga aspoume o aderfos mou,exei kathe mera 7:30-9:00(den paei se oles,paei 2-3 fores kathimerina kai to sabbato) to sabbato exoune 1-4 i 12-3 den thimame akribos. rota. Quote
TEOGR_hItMaKeR Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Εγω Θεσσαλονικη μενω ... και ενας ξαδερφος μου πηγαινει Πολο αλλα 17 + ξερω γω που μενεις εσυ ? Και απο οτι ξερω τωρα το καλοκαιρι ανοιγουν αυτα ... συνηθως για μεγαλες ομαδες να κοιταξεις στο κεντρο της πολης .. γιατι εγω αυτο που σου λεω πχ τωρα ειναι Συκιες .. Quote
Vazelos Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Εγω Θεσσαλονικη μενω ... και ενας ξαδερφος μου πηγαινει Πολο αλλα 17 + ξερω γω που μενεις εσυ ? Και απο οτι ξερω τωρα το καλοκαιρι ανοιγουν αυτα ... συνηθως για μεγαλες ομαδες να κοιταξεις στο κεντρο της πολης .. γιατι εγω αυτο που σου λεω πχ τωρα ειναι Συκιες .. Quote
Cookieeee Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Εγω Θεσσαλονικη μενω ... και ενας ξαδερφος μου πηγαινει Πολο αλλα 17 + ξερω γω που μενεις εσυ ? Και απο οτι ξερω τωρα το καλοκαιρι ανοιγουν αυτα ... συνηθως για μεγαλες ομαδες να κοιταξεις στο κεντρο της πολης .. γιατι εγω αυτο που σου λεω πχ τωρα ειναι Συκιες .. γραμματικη μηδεν? Quote
Xplicit7 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Ρε μαλάκα Fuma πώς δεν έχει σχέση η πόλη ; Δηλαδή αν σου πω εγώ ότι ο ΝΟΧ έχει ομάδα νέων και προπονείται στις 9 το βράδυ πάει να πει ότι το ίδιο ισχύει και στην ομάδα της πόλης σου ; Quote
Recommended Posts