Jump to content

ψαχνω ατομα για παρεα , παρακαλω δειτε.


Recommended Posts

καλησπερα παιδια, οπως λεει και ο τιτλος θελω να βρω ατομα για να ξαναπαιξω l2, εχω μεγαλη εμπειρια στο χωρο των mmo και ειδικα στο lineage  επαιζα για πολλα χρονια μεχρη που βαρεθηκα και σταματησα , ειχα παιξει αρκετους private server οπως bnb , elixir απο rpg αν θημουνται η παλαιοι και απο mid - pvp gold , white-eagle κτλ, επαιζα official που ηταν ο τελευτεος , ημουν στο server devianne πριν ενωθουν και τελευταιο mmo ηταν τ star wars που μου εδωσε μεγαλη απογοητευση.

 

αυτο που θελω απο εσας ειναι οτι να δημιουργισω μια παρεα που μπορω να εμπιστευτω και επισης αυτοι εμενα και αν ειναι ολα ενταξη μποχωραμε να δημιουργησουμε ενα καλο και σοβαρο clan στο Server που θα επιλεξουμε. τον server θα το επιλεξουμε μαζι , θα προτιμουσα κατι σχετικα νεο η που ανοιγει αυτο τον καιρο,  να ειναι τ πολυ freya(προτιμω interlude)    τα rates mid  η pvp για να μην χαλαμε πολλες ωρες σε exp και το ποιο σημαντικο να ειναι balance το pvp. Το class που θα παιξω θα ειναι cardinal (bishop δηλαδη).

 

οποιος ενδιαφερεται ας μου στηλει παρακαλω ενα pm, δεν ζηταω ηλικια αλλα εμπειρια πειτε μου τ εχετε κανει στον χωρο του lineage 2, θα απαντησω τ απογευματακι.

 

Eυχαριστω για τον χρονο που αφιερωσατε.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...