mrowng4life Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Γεια σας παιδιά, είμαι καινούριος εδώ υπάρχει κάποιος ο οποίος θα μπορούσε να κάνει τον server μου να δουλέψει; Ενημερώνω πως δεν διαθέτω χρήματα, όποιος φιλοτιμηθεί να βοηθήσει ας μου στείλει π.μ. ή αλλιώς να σχολιάσει εδώ. Ευχαριστώ!
0 L2KingWorld Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 geia file ise se la8os meros ke dose kana msn i skype na epikinonisoume.... mov kapios
0 M@n80$ Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Γεια σας παιδιά, είμαι καινούριος εδώ υπάρχει κάποιος ο οποίος θα μπορούσε να κάνει τον server μου να δουλέψει; Ενημερώνω πως δεν διαθέτω χρήματα, όποιος φιλοτιμηθεί να βοηθήσει ας μου στείλει π.μ. ή αλλιώς να σχολιάσει εδώ. Ευχαριστώ! Pm'ed home made? pfffff Γιατί home made ρε; Είπε κάτι τέτοιο; Αν δεν ανοίξεις τον σερβερ πρώτα στο pc σου να τον έχεις έτοιμο για εταιρία, τι θα κάνεις ; Θα πάρεις το pc από την εταιρία και μετά θα βάλεις μέσα npc και ότι άλλο χρειάζεται ;
0 themishacker Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Ida pws voithate atoma pezi n voithisete k emena exw kolisi m t aclipse :P
0 Cyclops Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Γεια σας παιδιά, είμαι καινούριος εδώ υπάρχει κάποιος ο οποίος θα μπορούσε να κάνει τον server μου να δουλέψει; Ενημερώνω πως δεν διαθέτω χρήματα, όποιος φιλοτιμηθεί να βοηθήσει ας μου στείλει π.μ. ή αλλιώς να σχολιάσει εδώ. Ευχαριστώ! Basika re file den mas exeis dosi na katalavoume kai emois th enoeis me to "θα μπορούσε να κάνει τον server μου να δουλέψει; " exeis apla kapia arxeia kai thes kapion na ston stisi kai na ston kanei online?
0 maximilion2 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 egw nmzw pws mas leei pws den exei ka8olou gnwseis apo java/developing kai 8elei kapion na tou aniksei ton server kai na ton kanei admin..
0 mrowng4life Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Από ότι βλέπω σας μπέρδεψα λιγάκι, δεν υπάρχει θέμα πλέον με το να κάνω on τον server μου, αυτό που θέλω τώρα είναι να μου στείλει κάποιος npc π.χ. Buffer, GmShop, CustomShop & Gatekeeper. Το μόνο που θέλω είναι να υπάρχει το multisell στο GmShop. Βλέπω κατι Guid που έχουν npc και είναι όλα μούφα. Ευχαριστώ και συγνώμη για την αναστάτωση. :-)
0 `Rοmeο Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Otidipote xriastis mpwro na se boi8isw stile mou id kai pass apo pm allios an 8eleis kaneme add skype i msn. romeo.inside1 / RomeoInside@hotmail.com
Question
mrowng4life
Γεια σας παιδιά, είμαι καινούριος εδώ υπάρχει κάποιος ο οποίος θα μπορούσε να κάνει τον server μου να δουλέψει;
Ενημερώνω πως δεν διαθέτω χρήματα, όποιος φιλοτιμηθεί να βοηθήσει ας
μου στείλει π.μ. ή αλλιώς να σχολιάσει εδώ.
Ευχαριστώ!
9 answers to this question
Recommended Posts