Pauler Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Α το βρήκα Δεν ξέρω αν το έπαιζε κανείς, τέλειο ήταν. Τελικα ολοι τα ιδια παιζαμε βλεπω..
ExTrEmEDwarf Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Α το βρήκα Δεν ξέρω αν το έπαιζε κανείς, τέλειο ήταν. omgomgomg
MixMasteR Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Στο tekken εμενα μου άρεσε μια γκόμενα με κάτι ροζ που χόρευε breakedance ταυτόχρονα..
Pauler Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Στο tekken εμενα μου άρεσε μια γκόμενα με κάτι ροζ που χόρευε breakedance ταυτόχρονα.. Christie?
MixMasteR Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Christie? Δεν θυμάμαι πως την έλεγαν , αλλα πάντα αυτήν διάλεγα γιατί χόρευε και έκανε ωραία κόλπα ;p
Dask Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Δεν θυμάμαι πως την έλεγαν , αλλα πάντα αυτήν διάλεγα γιατί χόρευε και έκανε ωραία κόλπα ;p Ναι οκ, δες πμ.
Pauler Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Δεν θυμάμαι πως την έλεγαν , αλλα πάντα αυτήν διάλεγα γιατί χόρευε και έκανε ωραία κόλπα ;p Christie και ειχε και εναν αδελφο ή ξαδελφο τον Eddie που ειχε τις ιδιες κινησεις.
MixMasteR Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Παιδιά πέρα από την πλάκα εμείς παίζαμε αυτά τα videoπαιχνίδια (που ελάχιστοι είχαν γιατί ήταν και ακριβά τα γαμημένα τότε)με ώρες αλλά βγαίναμε και προτιμούσαμε τα πάρκα και την μπάλα έξω στην αυλή. Ενώ τώρα παιδιά ηλικίας 8-13 έχουν iphone , laptop , talbet , netbook , psp , ps3 , xbox τόσες κονσόλες και τόση τεχνολογία που έχουν ξεχάσει την πραγματική ζωή.
MasterDisaster Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Παιδιά πέρα από την πλάκα εμείς παίζαμε αυτά τα videoπαιχνίδια (που ελάχιστοι είχαν γιατί ήταν και ακριβά τα γαμημένα τότε)με ώρες αλλά βγαίναμε και προτιμούσαμε τα πάρκα και την μπάλα έξω στην αυλή. Ενώ τώρα παιδιά ηλικίας 8-13 έχουν iphone , laptop , talbet , netbook , psp , ps3 , xbox τόσες κονσόλες και τόση τεχνολογία που έχουν ξεχάσει την πραγματική ζωή. μαλακίες..υπάρχει χρόνος για όλα.. Έχω ps3, iphone 4 και μέσα σε μια μέρα το καλοκαίρι προλαβαίνω να δουλέψω, να πάω θάλασσα, προπόνηση, να κάτσω στο pc και στο ps3 και αργότερα να βγω με την παρέα ! όλα συνδυάζονται αρκεί να υπάρχει λίγο μυαλΌ!
Recommended Posts