Xplicit7 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Πώς αισθάνεσαι που έχεις ένα dekarma από τον Maxtor ;
Dask Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 Πώς αισθάνεσαι που έχεις ένα dekarma από τον Maxtor ; Ξεχωριστός http://maxcheaters.com/forum/index.php?action=otherkarma;u=2
Xplicit7 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Ξεχωριστός http://maxcheaters.com/forum/index.php?action=otherkarma;u=2 ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!
Dask Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 για το φόρουμ Δεν θέλω να βάλω το you must be new σε 'σένα, λολ.
NotAbastard Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Δεν θέλω να βάλω το you must be new σε 'σένα, λολ. Έτσι που το χετε κάνει δίκιο έχει Γαμάτε το θέμα 24/7 και τα ρίχνετε μετά στο Maxtor :P
Dask Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 Έτσι που το χετε κάνει δίκιο έχει Γαμάτε το θέμα 24/7 και τα ρίχνετε μετά στο Maxtor :P Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες εδώ, μέσα στο τόπικ, αλλά έχεις άδικο.
NotAbastard Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες εδώ, μέσα στο τόπικ, αλλά έχεις άδικο. Μια ώρα να κάτσει κανείς να κοιτάξει το forum θα δει αν έχω δίκιο ή άδικο. Καιρός ο καθένας να κάνει και λίγο αυτοκριτική.
Dask Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 Μια ώρα να κάτσει κανείς να κοιτάξει το forum θα δει αν έχω δίκιο ή άδικο. Καιρός ο καθένας να κάνει και λίγο αυτοκριτική. Αν σου φταίει το τόπικ που πόσταρα την πίπα που μου κατέβηκε στον εγκέφαλο επειδή βαριόμουν που το φόρουμ όπως λέτε έχει γίνει μπουρδέλο δεν βλέπω καμία αυτοκριτική. Τότε φταίει και το gost που επίσης γράφουμε την μία μαλακία πίσω από την άλλη. Κάντε το junk να σώσετε το φόρουμ, όπως είπα δεν μπορώ να το αναλύσω εδώ.
Dir50 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Αν σου φταίει το τόπικ που πόσταρα την πίπα που μου κατέβηκε στον εγκέφαλο επειδή βαριόμουν που το φόρουμ όπως λέτε έχει γίνει μπουρδέλο δεν βλέπω καμία αυτοκριτική. Τότε φταίει και το gost που επίσης γράφουμε την μία μαλακία πίσω από την άλλη. Κάντε το junk να σώσετε το φόρουμ, όπως είπα δεν μπορώ να το αναλύσω εδώ. Very scientific... Απλά όσοι κάναν shares απογοητευτήκαν για Α,Β λόγους και ή φύγαν ή πουλάνε τα σκατά τους σε άλλα φόρουμς με μεγαλύτερη απήχηση.
Dask Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 Very scientific... Απλά όσοι κάναν shares απογοητευτήκαν για Α,Β λόγους και ή φύγαν ή πουλάνε τα σκατά τους σε άλλα φόρουμς με μεγαλύτερη απήχηση. Βασικά δεν μιλάω γι αυτό. Αναφέρομαι στο θέμα αυτοκριτική που είπε ο notabastard.
Recommended Posts