Jump to content
  • 0

[HELP]Dimiourgia L2j Freya Server

Question

Posted

Καλησπερα μαγκες,

Ψαχνομαι να ανοιξω εναν σερβερ Freya αλλα μεσα στα ποστς και ολα τα guides ,οπως και στο collection που εχει γινει και sticky ,δεν βρισκω πουθενα για Freya σερβερ παρα μονο απο Interlude μεχρι και Gracia.Εψαξα για παρομοιο topic και δεν βρηκα κατι σχετικο.Αν υπαρχει topic που να εξηγει λεπτομερως την δημιουργια ενος freya σερβερ μπορειτε να μου στειλετε το λινκ του η αλλιως αν εχει καποιος χρονο και ορεξη να του δωσω το skype μου να μιλησουμε απο εκει .Οποιαδηποτε βοηθεια θα την εκτημουσα.Και παλι ευχαριστω !

11 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

δηλαδη (επειδη ειμαι και απειρος) το svn ειναι το απλο pack μεσα στο οποιο μπορω να περασω τα δικας  μου επιλογης java ??

• 0
Posted

δηλαδη (επειδη ειμαι και απειρος) το svn ειναι το απλο pack μεσα στο οποιο μπορω να περασω τα δικας  μου επιλογης java ??

άστο...δες 2-3 οδηγούς και μετά κάνε server ή άστο τελείος...

• 0
Posted

εχω διαβασει οδηγους ρε φιλε απλα ρωταω ,αυτα ειναι τελειως ετοιμα pack η μπορω να προσθεσω και δικα μου java ???

• 0
Posted

εχω διαβασει οδηγους ρε φιλε απλα ρωταω ,αυτα ειναι τελειως ετοιμα pack η μπορω να προσθεσω και δικα μου java ???

Afou exeis diavasei gt dn ta xereis kai rwtas..?  ???
  • 0
Posted

Afou exeis diavasei gt dn ta xereis kai rwtas..?  ???

γιατι δεν ειχα βρει ,οπως ανεφερα και στο τοπικ, guide για το πως να φτιαξω freya σερβερ και γιαυτο το λογο ρωτησα.και τα guides τα οποια εχω διαβασει ειναι πανω στην δημιουργια του σερβερ αλλα δεν ειχα φτασει στο σημειο να περναω java και αυτος ηταν ο λογος που ρωτησα...
  • 0
Posted

ωραια .Και κατι σχετικο με την τελευταια σου απαντηση : και για να το κανω αυτο ακολουθω αυτο το guide http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=84234.0

Λοιπόν βλέπω δεν καταλαβένεις κάνε αυτό είναι αναλητικό με εικόνες τεσπα

ΘΕΣ PACK? ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟ GUIDE ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=172259.0

ΤΩΡΑ ΓΙΑ JAVA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΕΔΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΑΤΕ...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ

http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=164392.0

• 0
Posted

γιατι δεν ειχα βρει ,οπως ανεφερα και στο τοπικ, guide για το πως να φτιαξω freya σερβερ και γιαυτο το λογο ρωτησα.και τα guides τα οποια εχω διαβασει ειναι πανω στην δημιουργια του σερβερ αλλα δεν ειχα φτασει στο σημειο να περναω java και αυτος ηταν ο λογος που ρωτησα...

Ok tote katse diavase kiala...kai min knc double post :)