Pinaepple Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Το να κλαις για promote δεν είναι άποψη. εχει access staff section;
FighterBoss Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Το να κλαις για promote δεν είναι άποψη. ναι ρε όταν εγώ ήμουν ένα από τα κύρια άτομα που έκανε αυτό το mass demotion,εσύ κοίταγες να γίνεις gold πλάκα πλάκα,βγάλατε όλοι άποψεις πάνε για λολ
Dask Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 ναι ρε όταν εγώ ήμουν ένα από τα κύρια άτομα που έκανε αυτό το mass demotion,εσύ κοίταγες να γίνεις gold πλάκα πλάκα,βγάλατε όλοι άποψεις πάνε για λολ όταν έγινε το mass demotion δεν ήμουν καν στο φορουμ. Τώρα όπως σου είπα πήγαινε στο legendary section και κλάψε για το φορουμ, απλά μετά μην το παίζεις "i dont care". Σε είδα όταν έφαγες το μπαν πως έκανες.
FighterBoss Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 όταν έγινε το mass demotion δεν ήμουν καν στο φορουμ. . παρο'λαυτα έχεις άποψη πάνω σε μένα,οκ. Τώρα όπως σου είπα πήγαινε στο legendary section και κλάψε για το φορουμ, απλά μετά μην το παίζεις "i dont care". Σε είδα όταν έφαγες το μπαν πως έκανες. αν κάταλαβες ότι έκλαιγα για το φόρουμ και ήθελα promote or something,είσαι μπετόβλακας.
GOld3x Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Ti tou thn pesate oloi r?? @FighterBoss Otan efages to ban ekleges unban unban Kai s lene fiaxe new account. ti se endiaferei to legend?? Sinexises na zhtas unban....
icshiba Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Ti tou thn pesate oloi r?? @FighterBoss Otan efages to ban ekleges unban unban Kai s lene fiaxe new account. ti se endiaferei to legend?? Sinexises na zhtas unban.... εσύ τι θές ρε? τι πετάγεσαι?
FighterBoss Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Ti tou thn pesate oloi r?? @FighterBoss Otan efages to ban ekleges unban unban Kai s lene fiaxe new account. ti se endiaferei to legend?? Sinexises na zhtas unban.... όταν τρως μπαν χωρίς λόγο,είναι ηλίθιο να μην μιλήσεις.
Dask Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 παρο'λαυτα έχεις άποψη πάνω σε μένα,οκ.αν κάταλαβες ότι έκλαιγα για το φόρουμ και ήθελα promote or something,είσαι μπετόβλακας. πότε σου είπα εγώ ότι έχω άποψη για 'σένα, πότε ασχολήθηκα μαζί σου;
Raule Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 You don't taking mod actions from spam section yes you do
FighterBoss Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 εσύ τι θές ρε? τι πετάγεσαι? απλά ο ένας είναι κίτρινος ο άλλος άσπρος. lick on gold not on white. nothing strange
FighterBoss Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 πότε σου είπα εγώ ότι έχω άποψη για 'σένα, πότε ασχολήθηκα μαζί σου; όταν λες ότι κλαίω για το φόρουμ και για promote,έχεις βγάλει μία άποψη για μένα, λογικά?!. ζζζζζ
GOld3x Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 εσύ τι θές ρε? τι πετάγεσαι? petagome giati molis brikate thn eukeria pesate na ton fate.
Dask Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 όταν λες ότι κλαίω για το φόρουμ και για promote,έχεις βγάλει μία άποψη για μένα, λογικά?!. ζζζζζ Αυτό δεν είναι η άποψη μου για 'σένα, είναι γεγονός ότι όντως κλαιγόσουν στο legendary section και για το unban και γενικά.
Dask Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 yes you do Οκ then, I'll lock more often from now on.
Recommended Posts