Jump to content

Recommended Posts

Posted

Checkare Ένας εδώ μέσα http://maxcheaters.com/forum/index.php?board=67.0 τι γίνετε?...ακύρα ποστ σε όλα σχεδόν τα τοπικ μόνο και μόνο για σπαμ έλεος...dekarma χωρίς 2η σκέψει χρειάζονται αλλά τεσπα 1ος 1ος ο Demy δεν παίζετε

Posted

τι ζορίζεσαι ρε

το παράξενο θα ήταν αν δεν υπήρχε αυτός ο αχταρμάς, έτσι όπως είναι τα πράγματα

Posted

τι ζορίζεσαι ρε

το παράξενο θα ήταν αν δεν υπήρχε αυτός ο αχταρμάς, έτσι όπως είναι τα πράγματα

Δεν είναι μόνο εκεί το θέμα...αρκέτοι θέλουν να μάθουν και μπαίνουν μέσα και λένε άκυρα...μόνο σπαμ..λέει π.χ ο άλλος..πως να βάλω Npc και θα δείς μέσα να μιλάνε για τον Νόμο του Νεύτωνα

Ασχέτος τι κάνει ο μαχτορ και κάθε Mod εδώ μέσα αν δεν νοιαστούμε εμείς για το φόρουμ που εμείς το κρατάμε ζωντανό ..ποιός θα το κάνει?με αυτή τι λογική έφτασε και η χώρα εδώ

Posted

Στείλε μου link από συγκεκριμένο τοπικ που σπαμάρει κάποιος και το πάει σε άλλο θέμα και επίσης συνεχίζει να σπαμάρει στο ίδιο τοπικ.

Posted

Δεν είναι μόνο εκεί το θέμα...αρκέτοι θέλουν να μάθουν και μπαίνουν μέσα και λένε άκυρα...μόνο σπαμ..λέει π.χ ο άλλος..πως να βάλω Npc και θα δείς μέσα να μιλάνε για τον Νόμο του Νεύτωνα

Ασχέτος τι κάνει ο μαχτορ και κάθε Mod εδώ μέσα αν δεν νοιαστούμε εμείς για το φόρουμ που εμείς το κρατάμε ζωντανό ..ποιός θα το κάνει?με αυτή τι λογική έφτασε και η χώρα εδώ

ρε ξχεκόλλα λολ

Posted

Δεν είναι για dekarma αμέσως αυτό εντάξει.

Στείλε μου αυτό με τα σουβλάκια που είπες.

Posted

De xerw kati moy paei lathos. Kai ti egine an kapios allaxe t thema? Forum einai, imarton! Kante ena report.

Άμα πάω στο lol section και ρωτάω αν τα ντολμαδάκια τα φτιάχνετε με κιμά ή με ρύζι δεν είναι forum, είναι μπουρδέλο.
Posted
Ούτε εκεί είπε ο Demy τίποτα κακό, ο άλλος άρχισε τις πίπες και έκανε ένα ποστ. Και εντάξει με μία μαλακία άντε να του κάνεις ένα warn που και πάλι εγώ δεν το κάνω.

Βρες κανένα σοβαρό σπαμ και ξανακάνε report, αγαπώ να ρίχνω - αλλά να υπάρχει λόγος.

Locked

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...