iCoolStorm® Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Geia sas alania tou maxcheaters! Psaxnw NPC pou na sell vesper black armors and weapons only! Borei kapios na mu steilei ena link na katevasw ?xwris dead links!:(
0 InTheEndॐ Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Kai egw new imoun alla ama katseis katw 2-3 wres pou 9a paei 9a to kaneis re filaraki psakse gia kana guide kai prospa9ise min ta 9es ola sto xeri!
0 iCoolStorm® Posted April 7, 2012 Author Posted April 7, 2012 Kala file mu tha prospathisw alla den nomizw na kataferw tipota!pantos an kapios exei ena share me vesper shop as to kanei post edw!
0 l22expert Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 fantazome pos gia interlude e oxi oti eimai 100% sigouros alla des edo psakse ama bris pewrnata kai kane aplos ena alo shop poune me multisell edit kai ftiakse tpo diko sou npc kai to sql pernato xirokinita gia na perasi sthn database to npc oste na kanis spawn kai na bgeni kai ama den kseris exi para ma para polla guide edo sto forum pou mporis na mathias pola tha psakso gia sena ena to pos klanis dikosou npc kai tha kano edit kai thase doso link na ena filos alo den psaxno psakse monos Lineage II Develop [Client]
0 DeathBringer™ Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 παρε αυτο και σβησε τα περισσια που δεν χρειαζεσαι. http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=209870.0
Question
iCoolStorm®
Geia sas alania tou maxcheaters!
Psaxnw NPC pou na sell vesper black armors and weapons only!
Borei kapios na mu steilei ena link na katevasw ?xwris dead links!:(
8 answers to this question
Recommended Posts