B0TILIAS Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 otan pigainw na katevasw apo to rapidshare mou vgazei afto kai den mporw na katevasw kserei kaneis giati? Quote
DrenepiaWorld Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 where is the problem?? You have to add as download code the letters which contain below them a cat Quote
B0TILIAS Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 des posa grammata vgazei den xwrane na ta grapsw ola mexri 4 mporeis na grapseis Quote
rekuraab Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 H ali8ia einai oti to mamisane me ayto :-\ Kai egw efaga posh wra gia na bro ti pezi.. Apla des kl ta gramata k grapse ayta p exoune ta gatia :P Quote
Flare Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 des posa grammata vgazei den xwrane na ta grapsw ola mexri 4 mporeis na grapseis eipame des poia grammata exoune thn gata panw tous kai afta ta 4 tha baleis.. P.S: den mou aresei ka8olou to signature bale ena kalutero prasino :P :P Quote
Alexakis Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 H ali8ia einai oti to mamisane me ayto :-\ Kai egw efaga posh wra gia na bro ti pezi.. Apla des kl ta gramata k grapse ayta p exoune ta gatia :P xaxa omg kai epsaxna na do ti paizei lol!!! :P Quote
Blane Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Grafc mono auta ta gramata me ti gatoula panw... :/ Eleos ti allo tha dw...DIAVAZOUME REEEEEEE Quote
Recommended Posts