ProJecT Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Ρε 'συ εμένα ξεκινάει, μου λέει πάτα Α για συνέχεια, πατάω και μετά γράφει "this is the help menu" κάτι τέτοιο πατήστε Α για να συνεχίσετε, πατάω Α και δεν κάνει τίποτα. Ρε βλάκα σου είπα και πριν Α = Ζ. Το Α και Β πάνω στο gameboy αντιστοιχεί στο Ζ και Χ του πληκτρολογίου σου. Το Α/S ανοίγει αυτό που είπες και το Enter στο πληκτρολόγιο σου αντιστοιχεί στο Start ή Select του gameboy.
ProJecT Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Την ανάλυση πως την φτιάχνουμε; Διάβασε το ReadMe..
Dask Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Διάβασε το ReadMe.. Έβαλα αυτές που λέει αλλά πάλι είναι θωλό.
Dask Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Project το save πως το κάνουμε σωστά για να μην χαθεί;
ProJecT Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Project το save πως το κάνουμε σωστά για να μην χαθεί; Enter > Save Όσο για το θολό, παίξε με τα options στο video ;/
Dask Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Enter > Save Όσο για το θολό, παίξε με τα options στο video ;/ Και δεν χάνετε; Γιατί κάτι είχατε πει ότι το κάνουμε αλλιώς αλλά βαριέμαι να ψάζω τώρα, δηλαδή γίνεται κανονικά και μετά απλά ανοίγω πάλι την "κασέτα";
ProJecT Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Και δεν χάνετε; Γιατί κάτι είχατε πει ότι το κάνουμε αλλιώς αλλά βαριέμαι να ψάζω τώρα, δηλαδή γίνεται κανονικά και μετά απλά ανοίγω πάλι την "κασέτα"; Τι να σου πω.. Εγώ έτσι το κάνω και δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα..
Dask Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Τι να σου πω.. Εγώ έτσι το κάνω και δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα.. Και βγαίνει κανένα άλλο αρχείο όταν κάνουμε το save ή το ίδιο ξαναπετάμε μέσα στο gba για να παίξουμε, μετά το save εννοώ.
ProJecT Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Και βγαίνει κανένα άλλο αρχείο όταν κάνουμε το save ή το ίδιο ξαναπετάμε μέσα στο gba για να παίξουμε, μετά το save εννοώ. Το ίδιο.
ProJecT Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Έπιασα Pikachu lvl 3 lololol RedFire παίζεις;
Recommended Posts