sτrίkε- Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 poli kalo guide gia newbies to eida kai einai kalo apla s merika simeia ta deixneis grigora...!np GJ! Quote
manolaras Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 re pedia emena mou dixni ayto ti prepi na kano? http://i511.photobucket.com/albums/s358/doxara/-WindowsBMPImage-1.jpg please help Quote
Relcone Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Bgale modify security settings kai pata next. Eisai kainourgios sto developing dn xreiazesai pass twra. Quote
manolaras Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 pos katalaves oti ime kainourgios? ;D ;D ;D ;D ;D les etsi na ine ok? as empisteyto ton palio tote ;) Quote
Mortis13 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ego paidia exo ena alo provlima plz help me,,, otan exo kanei tin epexergasia tou databaseinstaller.bat, kano ola ta bimata sosta, pou kolao,,, otan ksekinao to install tou login server (full install) mou leei *Got error 1045, access denied for user root@localhost using password (YES) when trying to connect* eno to kano opos to video akrivos, den exo valei pass pouthena, to exo kanei akrivos opos to video, ty,,, Quote
sτrίkε- Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 exeis valei mipws sto sql pass? an nai pane c:/server/loginserve/config/loginproperties kai kapou leei na valei kwdiko vale ekei ton kwdiko s episis kane to idio me to gameserver sto c:/server/gameserver/config/serverproperties kai addare kai pali to pass sou an dn exeis valei pass vale root(default) Quote
malakaso0 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 thanks filos, epitelous mporw na stiso enan server pou na mporw na mpeno na dokimaso pragmata lolz Quote
SirKuo Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 tnx paraskos den ixera na kano database instal etsi katalabenis akoma ke sto pack to diko mou alos me ekane tin database kali doulia mprabo Quote
xxspiros Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 file oreo to videaki s alla exw ena provlima... ekei p bazoume to root pass ti prepei na balw??? Quote
xxspiros Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 eimai ok tora me to root pass alla tora ekana mia blakeia :/ sto navicat sto connection diegrapsa 2 database gt dn simfonousan me ta dika s kai tora ti na kanw PLZZ HELP ME Quote
~LunatiC~ Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 eimai ok tora me to root pass alla tora ekana mia blakeia :/ sto navicat sto connection diegrapsa 2 database gt dn simfonousan me ta dika s kai tora ti na kanw PLZZ HELP ME Nomizw kalitera 8a itan na kaneis rename k na ta peraseis me allo onoma mesa oxi delete....an katalava swsta :D Quote
Recommended Posts