Jump to content

Recommended Posts

Posted

skill.ph.28 is the animation ? haha If You dont know how it works, dont try to teach others :]

Animations "type": L

Skill "effect": skill.ph.28

where 28 = base skill ID from where engine takes the effect.

chyba nie wiesz co piszesz 

well  pro dev  so tell me  why 

this is  might from  npc buffer  right now

10023 3 1 35 400 1 4.000000 1  icon.skill1068 0 0 0 0 8 10

and  no  any  animations, whenI put  like it

10023 3 1 35 400 1 4.000000 1  skill.su.1059  icon.skill1068 0 0 0 0 8 10

I get  Might and see  "epower" animation ?    ....  QQ

Posted

chyba nie wiesz co piszesz 

well  pro dev  so tell me  why 

this is  might from  npc buffer  right now

10023 3 1 35 400 1 4.000000 1  icon.skill1068 0 0 0 0 8 10

and  no  any  animations, whenI put  like it

10023 3 1 35 400 1 4.000000 1  skill.su.1059  icon.skill1068 0 0 0 0 8 10

I get  Might and see  "epower" animation ?    ....  QQ

//PL

Synku, nie wiesz z kim piszesz :) Po drugie - jakim kurwa cudem chcesz zmienić rodzaj animacji, kiedy właśnie zmieniłeś jedynie "Efekt" animacji, a nie samą animację ? :}

Teraz wróć do pliku *.dat i zamiast linkować efekt ze skilla 1059 zmieniając tym samym jedynie EFEKT, weź łaskawie zmieć ANIMACJĘ - to o czym pisałem w poprzednim poście.

Jak nie czaisz, nie zabieraj się za to :]

Posted

//PL

Synku, nie wiesz z kim piszesz :) Po drugie - jakim kurwa cudem chcesz zmienić rodzaj animacji, kiedy właśnie zmieniłeś jedynie "Efekt" animacji, a nie samą animację ? :}

Teraz wróć do pliku *.dat i zamiast linkować efekt ze skilla 1059 zmieniając tym samym jedynie EFEKT, weź łaskawie zmieć ANIMACJĘ - to o czym pisałem w poprzednim poście.

Jak nie czaisz, nie zabieraj się za to :]

TO MOZE POWISZ MI JAKI EFEKT MA SAMA ANIMACJA BEZ  EFEKTU  ?  AHAHAHA

ty  to sie naucz  czytac  a z kim pisze  ?  z kolejnym  pro  gamemastrem ... 

po za tym  mam ci  nagrac filmik ?  z tym sposobem co  opisalem ?  mi  chodzi o to  zeby buffer mial  animacje skili  eh  nvm  badz sobie dalej  supermastrem ;)

Posted

ty  to sie naucz  czytac  a z kim pisze  ?  z kolejnym  pro  gamemastrem ... 

po za tym  mam ci  nagrac filmik ?  z tym sposobem co  opisalem ?  mi  chodzi o to  zeby buffer mial  animacje skili  eh  nvm  badz sobie dalej  supermastrem ;)

...

W pierwszym swoim poście, podałem Ci wszystko co powinieneś zrobić żeby to gówno działo. Jak nie potrafisz używać mózgu, to wybacz, nie będę robił tego za Ciebie.

Jeszcze raz, żebyś zaczaił: W PIERWSZYM MOIM POŚCIE NAPISAŁEM CI WSZYSTKO CO MUSISZ WIEDZIEĆ BY ZROBIĆ TEN ZASRANY MOD. Jak nie potrafisz czytać, to gówno zrobisz :]

Nara

Posted

...

W pierwszym swoim poście, podałem Ci wszystko co powinieneś zrobić żeby to gówno działo. Jak nie potrafisz używać mózgu, to wybacz, nie będę robił tego za Ciebie.

Jeszcze raz, żebyś zaczaił: W PIERWSZYM MOIM POŚCIE NAPISAŁEM CI WSZYSTKO CO MUSISZ WIEDZIEĆ BY ZROBIĆ TEN ZASRANY MOD. Jak nie potrafisz czytać, to gówno zrobisz :]

Nara

wahahahahahaha  jednak musisz nauczyc sie czytac ze zrozumieniem  ja juz to zrobilem  i to  o czym ty piszesz  smieszy mnie  i  mojego znajomego  z ktorym doszlismy  jak to dziala  ale  nich ci  bedzie  pro 

Any admin can lock the topic ?  cause  we fixed  it and don't need  stupid post  thanks 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock