Sirocco Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 www.Greekstars.co Ναι,τι? Aξιζει αλλα οι πρωτες seasons ειναι λιγο μαπα και ειναι μονο 7 :P Κολλαει λιγο στο allaboutmovies.
xPuka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Ναι,τι?Κολλαει λιγο στο allaboutmovies. τι "Ναι,τι"..εμπα και δες εχει ο,τι θελεις μεσα..εχει και παλια σιριαλ ξενα/ελληνικα καθως και πολλες ξενες/ελληνικες ανεξαρτητου χρονολογιας ταινιες.
CorruptedEmperor Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 http://www.aboutmovies.org EGW STO EDEI3A AUTO :dDDDDDDDDDDDDDD
Sirocco Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 τι "Ναι,τι"..εμπα και δες εχει ο,τι θελεις μεσα..εχει και παλια σιριαλ ξενα/ελληνικα καθως και πολλες ξενες/ελληνικες ανεξαρτητου χρονολογιας ταινιες. Τις κατεβαζω ή τις βλεπω online? Γιατι αν ειναι να κατεβαζω αρχεια,θελω premium και δεν εχω.
Zeon® Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Τις κατεβαζω ή τις βλεπω online? Γιατι αν ειναι να κατεβαζω αρχεια,θελω premium και δεν εχω. τορρεντ ?
Sirocco Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 τορρεντ ? Θα μου παρει ωρες. Θελω ενα που να τα βλεπω στο internet. Το allaboutmovies κολλαει σε μερικα επεισοδια.
Zeon® Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 το κατεβασμενο δεν κολλαει ομως και ας σου φαει ωρες σιγα βιαζεσαι να πας σε καμια δουλεια?
Sirocco Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 το κατεβασμενο δεν κολλαει ομως και ας σου φαει ωρες σιγα βιαζεσαι να πας σε καμια δουλεια? Δηλαδη εσυ που δεν εχεις δουλειες και κατεβαζεις,ειναι αξιοπιστο forum e?
xPuka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Τις κατεβαζω ή τις βλεπω online? Γιατι αν ειναι να κατεβαζω αρχεια,θελω premium και δεν εχω. Κατεβαζεις.. Βασικα αυτοι χρησημοποιουν ενα downloader ( Crypt downloader , καπως ετσι νομιζω) και κατεβαζει αυτοματα οσα λινκ βαλεις(αν βεβαια ειναι πολλα τα λινκ)... Εγω ετσι κατεβαζω.. ασε που εχουν βαλει υποτιτλους και δε χρειαζεται να ψαξεις.
xPuka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Εχει και το Prison Break,Superman? απ'οτι θυμαμαι ναι. Μπες και δες για σιγουρα :)
Zeon® Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 πωπω με κουρασατε με τη γελοια πολιτικη των warez λες και ειναι καλυτερα..
Sirocco Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 απ'οτι θυμαμαι ναι. Μπες και δες για σιγουρα :) Οκ ευχαριστω!
Recommended Posts