Jump to content

Recommended Posts

Posted

Συμφερει να αγορασω μηχανακι glx (κοστουμι πανω,τα παντα ολα καινουργια) χωρις χαρτια 300 ευρω?

Posted

Κλεμμενο ειναι,να το παρω? (Για αυτα που εχει πανω και για τα λεφτα που το δινει,κατασυμφερει)

Posted

Μονο αν το κανεις βιδες κ μαζεψεις τα κομματια που θες κ τα βαλεις σε νομιμο.

Posted

Αργοτερα,οντως αυτο σκεφτομαι να το κανω (γι'αυτο καιγομαι τοσο πολυ να το παρω)

Τωρα για να κινουμε 3-4 μηνες καλα ειμαι?

Posted

Αργοτερα,οντως αυτο σκεφτομαι να το κανω (γι'αυτο καιγομαι τοσο πολυ να το παρω)

Τωρα για να κινουμε 3-4 μηνες καλα ειμαι?

παπι ειναι...θα σε βαλουν μεσα χαλαρα.δωσε αλλα 150 κ παρε ενα σκελετο με χαρτια...
Posted

παπι ειναι...θα σε βαλουν μεσα χαλαρα.δωσε αλλα 150 κ παρε ενα σκελετο με χαρτια...

Οποτε να το αγορασω τωρα για 1-2 βδομαδες και μετα να παρω σκελετο?

(Δεν θα βγαινω φατσα μουρη στην πλατεια,εννοειται)

Posted

Οποτε να το αγορασω τωρα για 1-2 βδομαδες και μετα να παρω σκελετο?

(Δεν θα βγαινω φατσα μουρη στην πλατεια,εννοειται)

αν το θες τοσο πολυ παρτο. αλλα αυτα τα σταμπαρουν με τη μια κ δν ειναι ΧΤ η 1000αρα να ξεφευγεις απο οπουδηποτε(διας κτλ).γνωμη μου ειναι να το βαλεις σε ενα γκαραζ κ να το κανεις βιδες.σε μερικες μερες παρε ενα σκελετο με χαρτια κ πηγαινε σε εναν που φερνει μοτερ,πληρωσε του το φπα να σ βγαλει ενα τιμολογιο απ τη honda κ με οξυ σβησε τους αριθμους απ το παλιο μοτερ κ εισαι gg
Posted

Κλεμμενο ειναι,να το παρω? (Για αυτα που εχει πανω και για τα λεφτα που το δινει,κατασυμφερει)

Κανε τις ιδιες μαλακιες που εκανε και ο κολλητος μου,τωρα τρεχει στα δικαστηρια και θα παει 3 μηνες φυλακη.
Posted

Κανε τις ιδιες μαλακιες που εκανε και ο κολλητος μου,τωρα τρεχει στα δικαστηρια και θα παει 3 μηνες φυλακη.

Ειμαι ανηλικος?

αν το θες τοσο πολυ παρτο. αλλα αυτα τα σταμπαρουν με τη μια κ δν ειναι ΧΤ η 1000αρα να ξεφευγεις απο οπουδηποτε(διας κτλ).γνωμη μου ειναι να το βαλεις σε ενα γκαραζ κ να το κανεις βιδες.σε μερικες μερες παρε ενα σκελετο με χαρτια κ πηγαινε σε εναν που φερνει μοτερ,πληρωσε του το φπα να σ βγαλει ενα τιμολογιο απ τη honda κ με οξυ σβησε τους αριθμους απ το παλιο μοτερ κ εισαι gg

ΜΜ.. καλη ιδεα.

Δεν νομιζω να εχω προβλημα με αυτον που θα μου το πουλησει.. εννοω να πει καμια μαλακια ή να μου κανει κατι?

Posted

Ειμαι ανηλικος?

Είναι κλεμένο.

Και να μην το έχεις κλέψει εσύ, αν σε πιάσουν μπάτσοι εσύ πληρώνεις τα κλεμένα. Μην παίζεις με αυτά, μία φορά να μαυρίσεις το ποινικό μητρώο σου και τελείωσε.

Posted

Ειμαι ανηλικος?ΜΜ.. καλη ιδεα.

Δεν νομιζω να εχω προβλημα με αυτον που θα μου το πουλησει.. εννοω να πει καμια μαλακια ή να μου κανει κατι?

για αυτο λεμε βιδες επιτοπου.
Posted

Ακομα και ανηλικος μπορω να μπω φυλακη οταν γινω ενηλικος?

(Δεν νομιζω να με πιασουν,αν δεν πολυκυκλοφορω)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...