Jump to content

Recommended Posts

Posted

Επειδή δεν είμαι καθόλου ψαγμένος σε τέτοια θέματα. Μπορώ να ελπίζω για Upload της προκοπής;

Posted

Επειδή δεν είμαι καθόλου ψαγμένος σε τέτοια θέματα. Μπορώ να ελπίζω για Upload της προκοπής;

Όχι απο φετός ή του χρόνου..παραχρόνου...2015-2016.
Posted

πάρτε το χαμπάρι σε θέμα ιντερνετ μας εχουν κατα κλέψει (οχι οτι και στα άλλα θέματα πάνε πίσω αλλα τεσπα) εκει δινουν 30 ευρω και πάιρνουν σύνδεση πολυ καλύτερη απο την δική μας... η ελλάδα ειναι πολύ πίσω γαμω την τυχη μας :P

Posted

πάρτε το χαμπάρι σε θέμα ιντερνετ μας εχουν κατα κλέψει (οχι οτι και στα άλλα θέματα πάνε πίσω αλλα τεσπα) εκει δινουν 30 ευρω και πάιρνουν σύνδεση πολυ καλύτερη απο την δική μας... η ελλάδα ειναι πολύ πίσω γαμω την τυχη μας :P

emena o ksa m stin boulgaria plironei ena 10riko gia 100mbps

opote blepeis monos tin diafora

Posted

as valoun to download tis prokopis kai meta 8a kanoun kati kai giafto

min mou 8imizete 8emata taxititas

edw ta zwa tis conn-x gia tous prwtous 2 mines exeis 2mbps

2 na einai oi meres tous kai na min to kseroun

Posted

Παιδια κουνηστε το κεφαλι σας ποτε δεν θα παμε εστω και 1 δευτερολεπτο μπροστα απο την Αμερικη και απο ολες τις αλλες χωρες στην τεχνολογια ειμαστε για μπατσες αμα το πιασουμε αυτο το θεμα θα μιλαμε μεχρι το πρωι..