Jump to content

Question

Posted

Δείτε λίγο ρε παίδες γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό!!!!

http://imageshack.us/photo/my-images/841/shot00008la.jpg/

Edit: Δεν ξέρω τι έχει πάει στραβά με το imageShack θα προσπαθώ συνέχεια να φτιάξω την εικόνα να δείτε!!

Re Edit: Ανέβασα το σωστό Url δείτε και αν κάποιος ξέρει ας μου πει τι είναι!!!

11 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

mpenis mesa sto game kai ta blepis etsi?

Όχι φιλαράκι μου... μου βγάζει αυτό το Announcement που βλέπεις!!!!

Τι στο καλό είναι ετούτο που δεν το ξέρω????

• 0
Posted

\scripts\custom\AutoAnnounce

mipos exi tetio edo pou se dixno gt sthn foto mia mabri eikona blepo. kai den mporis na to kanis delete? mipos exi etsi autoannounce.kai gia na se help prepi na pis kai ti pack exeis καποιο σαν event φενετε να τρεχει για αφτο σου το λει αφτο τωρα φανηκε καλα η εικονα

• 0
Posted

mipos exi tetio edo pou se dixno gt sthn foto mia mabri eikona blepo. kai den mporis na to kanis delete? mipos exi etsi autoannounce.kai gia na se help prepi na pis kai ti pack exeis

Οπως σου ειπα και σε αλλα topic σταματα να μπερδεβεις τα παιδακια! Αυτο ειναι ενα siege για το devasted castle το οποιο βρισκετε στην Aden δεν υπαρχει κανενα προβλημα το βγαζει μια φορα το τοσο! Δηλαδη βδομαδες , μηνες!
  • 0
Posted

mipos exi tetio edo pou se dixno gt sthn foto mia mabri eikona blepo. kai den mporis na to kanis delete? mipos exi etsi autoannounce.kai gia na se help prepi na pis kai ti pack exeis καποιο σαν event φενετε να τρεχει για αφτο σου το λει αφτο τωρα φανηκε καλα η εικονα

Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο μέσα στο DATA φάκελο μου!!!

μπορεί να είναι απλά ένα Announcement εγώ λέω κάτσε μην είναι κανένα κανονικό siege για κάποιο Castle που μπορεί να έχει λάθος name!!!

• 0
Posted

Οπως σου ειπα και σε αλλα topic σταματα να μπερδεβεις τα παιδακια! Αυτο ειναι ενα siege για το devasted castle το οποιο βρισκετε στην Aden δεν υπαρχει κανενα προβλημα το βγαζει μια φορα το τοσο! Δηλαδη βδομαδες , μηνες!

1ον: Όχι παιδάκια :P

2ov: Αν δεν παίζει να είναι κάτι σοβαρό μην βάλω τα χεράκια μου και βγάλω τα ματάκια μου !!!! :P

• 0
Posted

1ον: Όχι παιδάκια :P

2ov: Αν δεν παίζει να είναι κάτι σοβαρό μην βάλω τα χεράκια μου και βγάλω τα ματάκια μου !!!! :P

Δεν ειναι τιποτα! Σαν siege για clan hall ειναι. Μην πιραξεις τιποτα και χαλασεις κατι! Και μην τον ακους! Οτι να'νε λεει.
  • 0
Posted

Δεν ειναι τιποτα! Σαν siege για clan hall ειναι. Μην πιραξεις τιποτα και χαλασεις κατι! Και μην τον ακους! Οτι να'νε λεει.

Οκ φίλε σε ευχαριστώ!!!

Να κάνω άλλη 1 ερώτηση off topic σε σχέση με αυτό για να μην ανοίγω συνέχεια καινούρια topics????

• 0
Posted

exeis dikio den mporo na po oti den mperdeftika alla ama aftos den kseri ti ginete ston server tou ego ti fteo kai i foto mia mabri mou bgeni mia tholi den tin kani share edo na fenete katefthian
  • 0
Posted

exeis dikio den mporo na po oti den mperdeftika alla ama aftos den kseri ti ginete ston server tou ego ti fteo kai i foto mia mabri mou bgeni mia tholi den tin kani share edo na fenete katefthian

Μάθε στη ζωή σου να μην κράζεις άτομα όταν δεν ξέρεις!!!

επειδή δεν είμαι του Developing πολύ και τώρα αρχίζω να μαθαίνω περί Admin και τα λοιπά, αν είχες την ευγενή καλοσύνη να μην σχολιάζεις τις γνώσεις που έχω γιατί τσαντίζομαι !!!

Post can be lock!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...