Bleik Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Καταρχας πρεπει νασε πολυ χαζος για να την ακους με τις ψευτογευσεις. Ουζο. "Να την ακους" !!!!!!!!!!!!!!!!!! Μιλαμε για πολλα κιλα αντριλα!!
ProJecT Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 "Να την ακους" !!!!!!!!!!!!!!!!!! Μιλαμε για πολλα κιλα αντριλα!! Έτσι λέγεται. Μίλησε κανέις για αντρίλα; Ή μήπως το να κάνεις ναργιλέ/χο σε κάνει άντρα;
Fortuna Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 pozeri Δε νομίζω πως κάποιος είναι ποζέρι εάν κάνει κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας σε κάθε σκατόμπαρο, αλλά με γεύσεις φράουλα και μήλο lol
Bleik Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Δε νομίζω πως κάποιος είναι ποζέρι εάν κάνει κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας σε κάθε σκατόμπαρο, αλλά με γεύσεις φράουλα και μήλο lol Καλα, τραβα πλατεια Ελευθεριας στη Νικαια να δεις τι γινεται με τα 13χρονα που εμαθαν και τον ναργιλε τρομαρα τους!
Pinaepple Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Καλα, τραβα πλατεια Ελευθεριας στη Νικαια να δεις τι γινεται με τα 13χρονα που εμαθαν και τον ναργιλε τρομαρα τους! προτιμώ να βλέπω 12 και 13χρονα με ναργιλέ παρά με τσιγάρο...
randomnamehere Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 προτιμώ να βλέπω 12 και 13χρονα με ναργιλέ παρά με τσιγάρο... Προτιμώ να μην τα βλέπω με τίποτα . Δεν έχω βάλει τίποτα απο τα δύο στο στόμα μου , και ούτε πρόκειται :)
Pinaepple Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Προτιμώ να μην τα βλέπω με τίποτα . Δεν έχω βάλει τίποτα απο τα δύο στο στόμα μου , και ούτε πρόκειται :) εγώ μόνο ναργιλέ έχω κάνει από αυτά...
Vaoan Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Mpravo... trava pies nargile me fraoula kai kerasi les kai einai kanenas kourampies... vale ligo xorto na noioseis kai ase tis gayikes geuseis... kai meta ela zita mou kalo prama na exeis kathe mera...
Soula Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Mpravo... trava pies nargile me fraoula kai kerasi les kai einai kanenas kourampies... vale ligo xorto na noioseis kai ase tis gayikes geuseis... kai meta ela zita mou kalo prama na exeis kathe mera... Nah , Den pezei.
Vaoan Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Vasika , Me ena Pleuro Posa G pernw. Xm... eksartatai... se poion tha anikei to pleuro?
ProJecT Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Καλα, τραβα πλατεια Ελευθεριας στη Νικαια να δεις τι γινεται με τα 13χρονα που εμαθαν και τον ναργιλε τρομαρα τους! Και οι δυο ξέρουμε πως ο ρεβεντζερ δεν ειναι ούτε 12 ούτε 13. Και πάλι όμως, δεν το 'παιξε κανείς άντρας..
Recommended Posts