Bleik Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 1η λυκειου και ειμαστε τα "πειραματοζωα" :/ Δεν καταλαβαινω γιατι κλαιγεστε για το σχολειο.Δηλαδη τι θα καταλαβεις απο το να εισαι ολο το πρωι σε εναν υπολογιστη χωρις να βλεπεις ανθρωπο και το βραδυ μια συνηθισμενη βολτα?Δε θα βαρεθεις? Και στο κατω κατω το λυκειο δεν ειναι υποχρεωτικο...
FighterBoss Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Δεν καταλαβαινω γιατι κλαιγεστε για το σχολειο.Δηλαδη τι θα καταλαβεις απο το να εισαι ολο το πρωι σε εναν υπολογιστη χωρις να βλεπεις ανθρωπο και το βραδυ μια συνηθισμενη βολτα?Δε θα βαρεθεις? Και στο κατω κατω το λυκειο δεν ειναι υποχρεωτικο... τα πήρες εσύ της μετρητής. όλοι έτσι κάναμε/λέγαμε
Destorion Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Δεν καταλαβαινω γιατι κλαιγεστε για το σχολειο.Δηλαδη τι θα καταλαβεις απο το να εισαι ολο το πρωι σε εναν υπολογιστη χωρις να βλεπεις ανθρωπο και το βραδυ μια συνηθισμενη βολτα?Δε θα βαρεθεις? Και στο κατω κατω το λυκειο δεν ειναι υποχρεωτικο... einai den einai bleik... an to kaloskeuteis stis douleies opou kai na pas zitane xartia lukeiou,ksenwn glwsswn kai oi perissoteroi ptuxio se H/Y... Software/hardware/java klp(Analoga tn douleia vevaia) ;) opote.... prepei na to teleiwneis arga h grigora....
Bleik Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 einai den einai bleik... an to kaloskeuteis stis douleies opou kai na pas zitane xartia lukeiou,ksenwn glwsswn kai oi perissoteroi ptuxio se H/Y... Software/hardware/java klp(Analoga tn douleia vevaia) ;) opote.... prepei na to teleiwneis arga h grigora.... Μα ολοι εχουνε την εντυπωση πως μολις τελειωσουν το σχολειο θα κατσουνε στον καναπε και θα ταϊζονται με τα λεφτα του πατερα τους..
~Pants0*~ Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 παιδια εγω προσωπικα θελω να βγαλω την 1η και να παω νυχτερινο γιατι αν πηγαινα απο την 1η θα εκανα 4 χρονιες..εχει δικια του επιχειρηση ο πατερας μου οποτε μεχρι να βρω καποια δουλεια θα βοηθαω τον πατερα μου..εχω ακουσει καλα λογια για το νυχτερινο οπως οτι ειναι πιο ευκολο κτλ επισης θελω να δω πως ειναι το μεροκαματο και θεωρω πως δεν ειναι κακο να αρχισω σιγα σιγα να ειμαι λιγο πιο ανεξαρτητως εχωντας το δικο μου χαρτζιλικι..
zedGR Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 to les les kai ta sxoleia einai nazistika vazanistiria ara3e ligo
~Pants0*~ Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 to les les kai ta sxoleia einai nazistika vazanistiria ara3e ligo :P
WeirdSituation Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 μετά τα χριστούγεννα περνάει πιο γρήγορα ο καιρός οπότε χαλαρά
~Pants0*~ Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 μετά τα χριστούγεννα περνάει πιο γρήγορα ο καιρός οπότε χαλαρά το εχω παρατηρησει ισχυει (ευτυχως) :)
Sirocco Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 to les les kai ta sxoleia einai nazistika vazanistiria ara3e ligo Γιατι σε πειραξε ο χιτλερ? Μια χαρα ανθρωπος ητανε και τα ειχε 400 σε πληροφορω.
WeirdSituation Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 το εχω παρατηρησει ισχυει (ευτυχως) :) εγώ είχα ξεχάσει να φοράω τσάντα από τα χριστούγεννα και μετά στην τρίτη λυκείου ;ρ
~Pants0*~ Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 εγώ είχα ξεχάσει να φοράω τσάντα από τα χριστούγεννα και μετά στην τρίτη λυκείου ;ρ hahahahahah :D
B00D Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Exeis dikio pantso , i 1i likeiou einai piramatozoa, egw perisi imn prwti olo xalara, kai fetos , an kai mas valan 8wra :P
~Pants0*~ Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Exeis dikio pantso , i 1i likeiou einai piramatozoa, egw perisi imn prwti olo xalara, kai fetos , an kai mas valan 8wra :P gmsta file m..kanoume project ta opoia ta kanoun sta panepistimia..vsk isws mas kanoun kai kalo ala as ta evazan se kapia kateu8insi egw px 8elw na bgalw to lukeio den 8l na paw s kapia sxoli mexri twra..sovara kanete 8wra?? skalwsa tr ;p
B00D Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 gmsta file m..kanoume project ta opoia ta kanoun sta panepistimia..vsk isws mas kanoun kai kalo ala as ta evazan se kapia kateu8insi egw px 8elw na bgalw to lukeio den 8l na paw s kapia sxoli mexri twra..sovara kanete 8wra?? skalwsa tr ;p y, pame 8 fevgoume 2:30. oli i 2a likiou ka8ete ekso tis prwtes wres :P
Recommended Posts