~Pants0*~ Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 απο αυριο τελος τα ψεματα επιστρεφουμε στα θρανια qq μας !!
UltrasGate13™ Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 απο αυριο τελος τα ψεματα επιστρεφουμε στα θρανια qq μας !! για σενα ισως!! Το σχολειο δινει πνοη στην καθημερινοτητα μας.. σε λιγα χρονια θα λες τι δουλεια και μαλακιες μια χαρα ηταν το σχολειο την παιζαμε ολη μερα :)
~Pants0*~ Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 σας βαράνε ? ορ ? ισως το μονο που δεν κανουν.. για σενα ισως!! Το σχολειο δινει πνοη στην καθημερινοτητα μας.. σε λιγα χρονια θα λες τι δουλεια και μαλακιες μια χαρα ηταν το σχολειο την παιζαμε ολη μερα :) Αυτα μου λενε και οι γονεις μου..μωρε λες ? :)
FighterBoss Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 ισως το μονο που δεν κανουν.. Αυτα μου λενε και οι γονεις μου..μωρε λες ? :) τέρμα οι μλκίες,ή προσπάθεις να πιάσεις ότι μπορείς από το γαμωσχολείο ή τον πούλο. αν είσαι γυμνάσιο,χαλάρωσε :P
~Pants0*~ Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 τέρμα οι μλκίες,ή προσπάθεις να πιάσεις ότι μπορείς από το γαμωσχολείο ή τον πούλο. αν είσαι γυμνάσιο,χαλάρωσε :P 1η λυκειου και ειμαστε τα "πειραματοζωα" :/
FighterBoss Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 1η λυκειου και ειμαστε τα "πειραματοζωα" :/ και 1η χαλαρά είναι ,καλός είσαι ! :P
Destorion Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 kalh sxolikh xronia na exete, Kai eis anwtera se olous gemato eputixies panta ;) ;) k me to kalo na petuxete tous stoxous sas :D
~Pants0*~ Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 και 1η χαλαρά είναι ,καλός είσαι ! :P νταξει το βλεπω και γω δηλαδη θα την βγαλω :P αλλα με προβληματιζει η κατευθυνση καθως δεν ξερω καν τι θελω να κανω..
Recommended Posts