Jump to content

Recommended Posts

Posted

Έχω γυρίσει στο Lineage 2 μιας και βλέπω πως η NCsoft επιτέλους κατάλαβε ότι ενώ πλησιάζει το έτος 2012 το game αυτό παρέμενε εποχής 2005. Σταδιακά λοιπόν το game γίνεται επιτέλους της εποχής του. Παίζω στον l2.eu που ανήκει στην Innova, εταιρεία που συνεργάζεται με την NCsoft και μπορώ να πω πως νιώθω ικανοποιημένος με το service και τις εξελίξεις που έχει γνωρίσει το παιχνίδι. Περιττό να αναφέρω πως έχει γυρίσει τόσος κόσμος στο L2 που όπου και να πας δυσκολεύεσαι να βρεις ελεύθερο spot.

Όσον αφορά το lol και την team μου, Faded Memories... Πλέον είμαι περισσότερο ένας casual lol παίχτης και το αποδεικνύει το match history μου που αν κοιτάξετε θα δείτε άθλια scores σε ranked games και μερικές μέρες διαφορά ανάμεσα στα game που παίζω. Πάραυτα παραμένω προσωρινά captain του team μου έως ότου τελειώσει η Superleague του ESL. Αργότερα τα δικαιώματα του team captain θα μεταβούν στον FM Dask, από τον οποίο και εξαρτώνται οι μελλοντικές κινήσεις και βλέψεις του team.

Παράγοντες που οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση:

- Πρώτο και σημαντικότερο η απόφασή μου να γυρίσω στο L2.

- Έλλειψη σταθερότητας. Το team υπάρχει πάνω από μισό χρόνο, όμως ποτέ δεν είχε σταθερό line up για πάνω από ένα μήνα.

- Δε βρήκαμε ποτέ έναν αξιόλογο support player.

- Η απογοητευτική μας εμφάνιση στο τουρνουά του PC Master. Ίσως όντως να μην αξίζαμε κάτι παραπάνω από τελικό ομίλου, αλλά δυσκολευτήκαμε αδικαιολόγητα σε games που προηγήθηκαν και θα έπρεπε να νικηθούν με σαφώς μεγαλύτερη άνεση.

- Μεγάλα λάθη στην προσέγγιση των μελών του team εκ μέρους μου.

Ίσως να πει κανείς ότι είμαι πολύ αλλαζονικός, και έχει δίκιο. Όσο να'ναι είμαι αρκετά υπερόπτης και ίσως να είναι αυτό που μας στέρησε μεγαλύτερες επιτυχίες από αυτές που έχουμε ήδη καταφέρει.

Επιτυχίες όπως:

- 3 φορές σερί top 16 go4lol (EU) (Συνολικά είχαμε 5 συμμετοχές στο εν λόγω τουρνουά.)

- 2 συμμετοχές στο go4lol (EUne) (Μία top 16 και μία top 8)

- Τελικός 7ου ομίλου - top16 στο PC Master LoL tour (EUne)

Posted

On topic : Τώρα όσο για το team συμφωνώ στο ότι δεν υπήρχε σταθερότητα αφού μόνο 3 άτομα παίζαμε σαν βασικοί. Προσπαθήσαμε η αλήθεια είναι να βρούμε άτομα, άλλοι δεν ήταν αρκετά καλοί, άλλοι αρκετά ενεργοί. Κατά την άποψη, και έτσι όπως ήμασταν, δηλαδή να παίζουμε κάθε παιχνίδι όπως να ΄ναι, να ψάχνουμνε άλλον παίκτη κάθε φορά κλπ, και καλά τα πήγαμε.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι αν υπήρχε ένα σταθερό team, θα πηγαίναμε με διαφόρα αρκετά καλύτερα(όχι ρε ζώα, δεν εννοώ ότι θα πηγαίναμε IEM, ούτε 1οι στο ESL, απλά κάτι καλύτερο π.χ από αυτό το top 8 στο go4lol, κάτι παραπάνω στο PC Master Tour κλπ), αυτό δεν έγινε ποτέ.

Υ.Γ: Άλλος ένας παράγοντας που ξέχασε να προσθέσει ο Anima στην "αποτυχία" της ομάδας είναι τα FPS Drops του Gregor. Kαθώς και κάποια αρνητικά score του τύπου 0/10/2, 2/14/6. 0/3/0 κλπ.