Dask Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 ti ekana re pedia den ekana tipota ti trolaro Αγόρι μου Quote
Lucky Dice Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Αγόρι μου Perimene ligo dn exei epibebeothei akoma Quote
Yakamoto Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 eseis ti zori trabate re zwa me tin glwssa t? >_> Quote
l22expert Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 re katebasa ena site kai ta grafi etsi merika kai den iksera ti glosa ine kkai gia afto rotisa Quote
Lucky Dice Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 re katebasa ena site kai ta grafi etsi merika kai den iksera ti glosa ine kkai gia afto rotisa mia erwtisi.h glwssa pou milas ti glwssa einai? Quote
Yakamoto Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 mia erwtisi.h glwssa pou milas ti glwssa einai? kopse tis malakies kai esu re mlk oli pro to exete dei me tin glwssa?afou sas aresi toso polu na milate gia glwssa trabate se kana sxoleio na kanete mathima Neolinikis glwssas Quote
Lucky Dice Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 kopse tis -beep-ies kai esu re mlk oli pro to exete dei me tin glwssa?afou sas aresi toso polu na milate gia glwssa trabate se kana sxoleio na kanete mathima Neolinikis glwssas ta post tou ta onomazeis neoeliniki glwssa h xalasmeno plhktrologio ? mallon to 2 Quote
l22expert Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 mia erwtisi.h glwssa pou milas ti glwssa einai? agloelinika gt mipos den katalabes ti grafo afto se pirakse idate to kana thn erotisi sto spam topic kai oli spamarete Quote
Yakamoto Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 ta post tou ta onomazeis neoeliniki glwssa h xalasmeno plhktrologio ? mallon to 2 esu p eisai toso pro gt den grafeis me ellinika? Quote
Lucky Dice Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 agloelinika gt mipos den katalabes ti grafo afto se pirakse idate to kana thn erotisi sto spam topic kai oli spamarete esu p eisai toso pro gt den grafeis me ellinika? bgazeis akrh twra esu ? oxi pes mou Quote
Yakamoto Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 bgazeis akrh twra esu ? oxi pes mou nai Quote
Recommended Posts