HliakOs Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 alloz pedia otan exei karma enas aki ton xonoun kai pai village tou meni to karma patai na pai kapou na to kapsi den ton afini p boro na to fix autO? Quote
0 HomoErectus Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 alloz pedia otan exei karma enas aki ton xonoun kai pai village tou meni to karma patai na pai kapou na to kapsi den ton afini p boro na to fix autO? to exei sta setting sto pvp i sto general properties.. kai leei allow karma uses teleport!! kapws etc to leei dn thimame akrivos!!! Quote
0 Necro Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Koitakse sto pvp.propertiers h general.propertiers logika tha to vreis Quote
0 L2KingWorld Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 molis to vris kane to eksis apo (True) kanto (False) apla: Quote
Question
HliakOs
alloz pedia otan exei karma enas aki ton xonoun kai pai village tou meni to karma patai na pai kapou na to kapsi den ton afini p boro na to fix autO?
4 answers to this question
Recommended Posts