Yakamoto Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ. - ΟΣΑΣΟΥΝΑ[1] ΞΑΝΘΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ [1] ΜΙΛΑΝ - ΚΑΤΑΝΙΑ [1] ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΣΟΥΟΝΣΙ [1] ΑΡΣΕΝΑΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ [1] Quote
RedmanFTW Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 egw timisa me ena 20euro to diplo tou olympiako kai to diplo tou ofi,asso tin lazio asso tin palermo kai diplo tin tottenham ! Quote
randomnamehere Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 "Αυτή η βδομάδα (Στοιχηματικά πάντα ) είναι κατα μας . Δεν την αντέχω άλλο , άντε να φύγει να περάσει να τελειώνουμε , να δούμε και άσπρη μέρα ! Σήμερα έχει κάτι 2α και 3α Σκωτίας , 1-2 Διεθνή φιλικά , 1η Κατηγορία Σκωτίας (Κλάιν Μάιν) , λίγο Αργεντινή , Βραζιλία και Κύπελλο Αγγλίας .. Ε κάτι θα συλλέξουμε , λίγο από εδώ , λίγο απο εκεί θα βγει το κουπόνι . Πολλοί αγώνες δεν λέω (Γύρω στους 70) , αλλά τι να πρωτοπαίξεις με τέτοιες ομάδες ? Άντε ξεκινάω κούτσα - κούτσα και καλή μας επιτυχία ... 250 Φλίτγουν - Γουίκομ Ομάδες που αφορούν το αγγλικό κύπελλο . Είμαι ανάμεσα σε 1 ή Χ .. Θα διαλέξω τον 1 ο οποίος φιγουράρει με απόδοση 2.25 255 Ουαλία - Νορβηγία Ένα απο τα διεθνή φιλικά που προ ανέφερα . Την Ουαλία την δίνει πολύ ψηλά και δεν ξέρω γιατί ... Δεν λέω πως είναι φαβορί , αλλά απο την δικιά μου μεριά αν η Νορβηγία έχει 40% πιθανότητες τότα η Ουαλία έχει 55% και 5% το Χ . Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον . Για να μην τα λέω πολλά και γίνομαι κουραστικός , διαλέγω άσσο στο 2.50 ! 260 Ρεϊθ Ρόβερς - Εϊρ Ο άσσος με 1.85 στον Οπαπ , θεωρείτε απο τα σίγουρα σήμερα ! 273 Αγγλία - Ισπανία Ξεκάθαρο φαβορί η Ισπανία , αλλά ρε γαμώτο , δεν ξέρω , έχω μια αίσθηση πως η Αγγλία θα μας το κάνει το κακό ! Δεν σας το λέω για να το παίξετε , όσοι το πιστεύεται κάντε το , αλλά εγώ θα ποντάρω στον άσσο της μεγάλης Αγγλίας , με απόδοση που ακουμπάει το 3.85 ! 274 Αλκορκον - Ταραγόνα Δύο ομάδες που δεν σκοράρουν πολύ . 1.6 και 0.7 Μ.Ο αντίστοιχα θα μου άρεσε το ρίσκο στο 0 έως 1 goal με απόδοση 2.50 ! Σύνολο αποδόσεων ~100.1 . Μην είστε τρελοί δεν σας το δίνω έτσι . Σας προτείνω να παίξετε και ένα σύστημα .. Καλό θα ήταν και το 4-5 !" ΠΗΓΗ Quote
randomnamehere Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 http://blog-oal.blogspot.com/2011/11/145.html Quote
randomnamehere Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 Ουί στο παρατσάκ χτες ... http://blog-oal.blogspot.com/2011/11/blog-post_26.html Μόνο η Νάπολι τα χάλασε .. Σήμερα εγώ θα παίξω ... Βέρντερ Βρέμης - Στουτγάρδη[1] Σιένα - Ίντερ [2] Ξάνθη - Ατρόμητος [2] Μαρσείγ - Παρί Σε Ζερμεν [Χ/1] Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι [4 έως 6 γκολ] Quote
Recommended Posts