Jump to content

Recommended Posts

Posted

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ. - ΟΣΑΣΟΥΝΑ[1]

ΞΑΝΘΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ [1]

ΜΙΛΑΝ - ΚΑΤΑΝΙΑ [1]

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΣΟΥΟΝΣΙ [1]

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ [1]

Posted

"Αυτή η βδομάδα (Στοιχηματικά πάντα ) είναι κατα μας . Δεν την αντέχω άλλο , άντε να φύγει να περάσει να τελειώνουμε , να δούμε και άσπρη μέρα ! Σήμερα έχει κάτι 2α και 3α Σκωτίας , 1-2 Διεθνή φιλικά , 1η Κατηγορία Σκωτίας (Κλάιν Μάιν) , λίγο Αργεντινή , Βραζιλία και Κύπελλο Αγγλίας .. Ε κάτι θα συλλέξουμε , λίγο από εδώ , λίγο απο εκεί θα βγει το κουπόνι . Πολλοί αγώνες δεν λέω (Γύρω στους 70) , αλλά τι να πρωτοπαίξεις με τέτοιες ομάδες ?

Άντε ξεκινάω κούτσα - κούτσα και καλή μας επιτυχία ...

250 Φλίτγουν - Γουίκομ

Ομάδες που αφορούν το αγγλικό κύπελλο . Είμαι ανάμεσα σε 1 ή Χ .. Θα διαλέξω τον 1 ο οποίος φιγουράρει με απόδοση 2.25

255 Ουαλία - Νορβηγία

Ένα απο τα διεθνή φιλικά που προ ανέφερα . Την Ουαλία την δίνει πολύ ψηλά και δεν ξέρω γιατί ... Δεν λέω πως είναι φαβορί , αλλά απο την δικιά μου μεριά αν η Νορβηγία έχει 40% πιθανότητες τότα η Ουαλία έχει 55% και 5% το Χ . Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον . Για να μην τα λέω πολλά και γίνομαι κουραστικός , διαλέγω άσσο στο 2.50 !

260 Ρεϊθ Ρόβερς - Εϊρ

Ο άσσος με 1.85 στον Οπαπ , θεωρείτε απο τα σίγουρα σήμερα !

273 Αγγλία - Ισπανία

Ξεκάθαρο φαβορί η Ισπανία , αλλά ρε γαμώτο , δεν ξέρω , έχω μια αίσθηση πως η Αγγλία θα μας το κάνει το κακό ! Δεν σας το λέω για να το παίξετε , όσοι το πιστεύεται κάντε το , αλλά εγώ θα ποντάρω στον άσσο της μεγάλης Αγγλίας , με απόδοση που ακουμπάει το 3.85 !

274 Αλκορκον - Ταραγόνα

Δύο ομάδες που δεν σκοράρουν πολύ . 1.6 και 0.7 Μ.Ο αντίστοιχα θα μου άρεσε το ρίσκο στο 0 έως 1 goal με απόδοση 2.50 !

Σύνολο αποδόσεων ~100.1 . Μην είστε τρελοί δεν σας το δίνω έτσι . Σας προτείνω να παίξετε και ένα σύστημα .. Καλό θα ήταν και το 4-5 !"

ΠΗΓΗ

• 2 weeks later...
Posted

Ουί στο παρατσάκ χτες ... http://blog-oal.blogspot.com/2011/11/blog-post_26.html

Μόνο η Νάπολι τα χάλασε ..

Σήμερα εγώ θα παίξω ...

Βέρντερ Βρέμης - Στουτγάρδη[1]

Σιένα - Ίντερ [2]

Ξάνθη - Ατρόμητος [2]

Μαρσείγ - Παρί Σε Ζερμεν [Χ/1]

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι [4 έως 6 γκολ]