Jump to content

Recommended Posts

Posted

Όχι ρε εντάξει. 500-600 px πάει στο διάολο. Αλλά είναι σπαστικό να βλέπεις ζώα με 3+ signatures.

Γάμησε τα αυτά και πες κανένα δελτίο μπας και βγάλουμε κανένα φράγκο μαλάκα !

Posted

Έχουν πολύ πλάκα πάντως :)

Καλά είσαι πολύ μεγάλο θύμα. Δεν έχεις απάντηση και πιάνεσαι από υποθέσεις άλλων. Αφού αγόρι μου δεν το έχεις μην κοπιάζεις.

Posted

Γάμησε τα αυτά και πες κανένα δελτίο μπας και βγάλουμε κανένα φράγκο μαλάκα !

Leverskusen-Valencia /goal-goal

Marseille-Arsenal /2

Milan-Bate /1 και μάλλον over

Barcelona-Plzen μην το παίξεις καν 1. Παίξ'το κανένα ακριβές σκορ. 3 ή 4-0.

Olympiacos-Dortmund /goal-goal Πραγματικά αμφίροπο παιχνίδι. Πιστεύω θα σκοράρουν και οι 2 γιατί εμείς θα έχουμε Κοστάντζο και Μαρκάνο για cb και η Ντόρτμουντ ως γερμανική ομάδα δεν φημίζεται για την άμυνα της. Θα το έπαιζα και 2 έτσι για να είμαι ικανοποιημένος χάσουμε/νικήσουμε. Ούτε πιστεύω ότι θα μπουν 3+ γκολ οπότε και το under σαν επιλογή δεν θα με χαλούσε.

Shakhtar Donesk-Zenit /1

Chelsea-Genk /over

Porto-Apoel /1

Αποδόσεις δεν έχω κοιτάξει καν. Πάντως του ΟΠΑΠ ως συνήθως πιστεύω ότι θα είναι άθλιες για άλλη μια φορά. Παίζε online να βρεις την υγειά σου!

Posted

Leverskusen-Valencia /goal-goal

Marseille-Arsenal /2

Milan-Bate /1 και μάλλον over

Barcelona-Plzen μην το παίξεις καν 1. Παίξ'το κανένα ακριβές σκορ. 3 ή 4-0.

Olympiacos-Dortmund /goal-goal Πραγματικά αμφίροπο παιχνίδι. Πιστεύω θα σκοράρουν και οι 2 γιατί εμείς θα έχουμε Κοστάντζο και Μαρκάνο για cb και η Ντόρτμουντ ως γερμανική ομάδα δεν φημίζεται για την άμυνα της. Θα το έπαιζα και 2 έτσι για να είμαι ικανοποιημένος χάσουμε/νικήσουμε. Ούτε πιστεύω ότι θα μπουν 3+ γκολ οπότε και το under σαν επιλογή δεν θα με χαλούσε.

Shakhtar Donesk-Zenit /1

Chelsea-Genk /over

Porto-Apoel /1

Αποδόσεις δεν έχω κοιτάξει καν. Πάντως του ΟΠΑΠ ως συνήθως πιστεύω ότι θα είναι άθλιες για άλλη μια φορά. Παίζε online να βρεις την υγειά σου!

Χτες ξενέρωσα , έχασα 2 δελτία (1 με χινάρια) και 1 κανονικό , οπότε σήμερα πήγα προποτζίδικο με 30 λεπτά και βάρεσα ότι έβλεπα με το μάτι κατευθείαν . Όλοι οι αγώνες

Λεβερκούζεν - Βαλένθια Χ

Μαρσέιγ - Άρσεναλ 2

Μιλαν - Μπάτε 1

Μπάρτσελόνα - Πλζεν 1

Ολυμπιακός - Ντορτμουντ 1 (Τον δίνει 3.5 OMG)

Πορτο - ΑΠΟΕΛ 1

Σαχταρ - Ζενιτ Χ

Τσελσι - Γκενκ 1

δεν είχα σκοπό να παίξω αλλά αφού πήγαν και έπαιξαν οι φίλοι μου το έριξα ... :P

Posted

Έχουν πολύ πλάκα πάντως :)

ε ναι, τι να καταλαβει καποιος που εχει δωσει πανω απο χιλιαρικο στον maxtor, και τοοοοσα λεφτα στο internet χωρις λογο.
Posted

δεν είχα σκοπό να παίξω αλλά αφού πήγαν και έπαιξαν οι φίλοι μου το έριξα ... :P

Εγώ πάντως όταν παίζουν Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Μάντσεστερ κυνηγάω ακριβή σκορ έτσι για να προκαλώ και λίγο την τύχη μου μιας και οι άσοι είναι λογικά σε πολύ χαμηλές αποδόσεις. :P

Posted

Εγώ πάντως όταν παίζουν Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Μάντσεστερ κυνηγάω ακριβή σκορ έτσι για να προκαλώ και λίγο την τύχη μου μιας και οι άσοι είναι λογικά σε πολύ χαμηλές αποδόσεις. :P

Η μπαρτσελόνα ξεκινά και με Φ1 .. weird