Jump to content

[Documentary] Children Of The Riots

Recommended Posts

Posted

Μέχρι εκεί που είδα είναι σωστά. Αλλά δεν σε είδα ποτέ να μιλάς για αυτό που έγινε τις επόμενες μέρες από τους φίλους τους αναρχικούς. Βρήκαν τα "καμάρια" σου ευκαιρία και έσπαγαν τα μαγαζιά του κόσμου.

Σε παρακαλώ για άλλη μία φορά. Όταν θα μιλάς θα ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ. Δεν θα ανοίγεις έτσι topic για να δείξεις σε όλους τι καθίκι είσαι. Το βίντεο είναι  δημόσιο και ο καθένας που ενδιαφέρεται μπορεί να το βρει.

Posted

Προσπαθώ να σκεφτώ για πιο λόγο δείχνεις αυτό το βίντεο και δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο από το να θες να δείξεις ότι είσαι καθίκι.

Posted

Προσπαθώ να σκεφτώ για πιο λόγο δείχνεις αυτό το βίντεο και δεν μπορώ.

go_ask_your_mother_tshirt-p235879107711524582t5i3_328.jpg

Posted

Ώπα πάλι ξέχασα ότι δεν έχει επιχειρήματα.

Δεν πρόκειται να απολογηθώ για το τι έκανε ο καθένας εφόσον συλλογική ευθύνη δεν υπάρχει. Όσο για το βίντεο, πες απλά ότι ήθελα να φανώ ψαγμένος.

Θες και επιχειρήματα, μπαγλαμά.

Posted

twra to vlepw to videaki file kai bravo sou pou to anevases.. ena apo ta kommatia pou a3izoun eine ekei pou ena paidia leei  oti kai na mn eise fasistas mesa se ena xrono tha se kanoun.. kai pisteuw oti eine alithia giati to exw zisi stin pragmatikotitita.. anyway synexizw to vid.

Posted

το είδα όλο αρκετά καλό με πολλά πράγματα που σε βάζουν σε σκέψεις κλπ.

Και πρέπει να έχει κάνει πολύ δουλειά αυτός που το έφτιαξε αλλά δύστυχος δεν θα αλλάξει τίποτα.

Posted

μόλις διάβασα ένα comment που λέει ότι είναι παραγωγή ξένου καναλιού...

ελεος.

Το Al Jazeera κάτω αριστερά δεν το βλέπεις; ...

Posted

Προσπαθώ να σκεφτώ για πιο λόγο δείχνεις αυτό το βίντεο και δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο από το να θες να δείξεις ότι είσαι καθίκι.

εσύ προστάτεψε τα λαμόγια και ζήσε με τα 800ε που θα παίρνεις μέσα σε μια "βρόμικη" πόλη. Το κέντρο του φωτός η Αθήνα, έγινε κέντρο της διαφθοράς και συ απλά κράζεις τους αγωνιστές. Είσαι και μπάτσος, τρομάρα σου τραβλάρα.

Posted

εσύ προστάτεψε τα λαμόγια και ζήσε με τα 800ε που θα παίρνεις μέσα σε μια "βρόμικη" πόλη. Το κέντρο του φωτός η Αθήνα, έγινε κέντρο της διαφθοράς και συ απλά κράζεις τους αγωνιστές. Είσαι και μπάτσος, τρομάρα σου τραβλάρα.

Φυσικά και θα προστατέψω από δω και πέρα το όνομα της Αστυνομίας. Και δεν ευθύνομαι εγώ που έγινε έτσι η Αθήνα. Εσείς που είστε εκεί την κάνατε έτσι. Εγώ όσες φορές έχω δει κάτι στην πόλη μου που δεν μου αρέσει έχω πάρει το 100 τηλέφωνο. Και μην ξανανοίξουμε πάλι την ίδια κουβέντα για το ποιός θα παίρνει λεφτά και ποιός όχι. Ήδη με το νέο μισθολόγιο απότι έχω ακούσει, γιατί δεν παρακολουθώ τηλεόραση, ο μισθός  των ένστολων θα αυξηθεί. Αλλά και στα 800 να μείνει τουλάχιστον θα έχω κάποιο μισθό ΣΙΓΟΥΡΟ και κάποια ασφάλεια. Κάτι το οποίο δύσκολα θα έχει κάποιος από τα 18 του. Και λέω 18 γιατί από 1/11 θα είμαι ασφαλισμένος και θα πληρώνομαι. Μικρό αλλά καλό πόσο.