astraLized* Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Diamond Ink Studio Tattoo Το Diamond Ink studio tatoo ιδρύθηκε στα τέλη του 2008 απο τον Δημήτρη Θεοδωράκη. Εδρεύει και λειτουργεί στην περιοχή της Δάφνης επι της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 18 (εντάς στοάς) πλησίον του σταθμού του ΜΕTRO-ΔΑΦΝΗΣ. Tο studio λειτουργεί νόμιμα με άδεια, ως ''εργαστήριο δερματοστιξίας (ταττουάζ) Piercing'' καθώς πληρεί ολες τις προυποθέσεις απο τις ισχύουσες γεωνομικές κ.λ.π διατάξεις για την έκδοση άδειας ίδρυσης & λειτουργείας καταστήματος υγεινομικού ενδιαφέροντος. To Diamond Ink tattoo studio χρησιμοποιεί ΑΥΣΤΗΡΑ: ΒΕΛΟΝΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ Και ενα VIDEO για να παρετε μια γευση απο το artwork του Studio... Quote
ExCaLiBuR® Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 kalo gia autous pou theloun na kanoun kapoio tattoo alla exei mono 1 magazi ekei ? Quote
astraLized* Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Γεια χαρα και ευχαριστω για το reply σου. Υπαρχουν αλλα 2 μαγαζια στην Δαφνη αλλα δεν θα ελεγα πως η ποιοτητα που προσφερουν βρισκεται στο ιδιο μηκος κυματος με την ποιοτητα και την αξιοπιστια που προσφερει το Diamond Ink. Αν θελεις να ρωτησεις κατι εδω ειμαι... Quote
`BoØmBoØm Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 ευχαριστω για το Share σου γιατι ηθελα να κανω ενα tattou !!! Quote
astraLized* Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Για τι σχεδιακι ενδιαφερεσαι? :) Quote
Pinaepple Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Αν ημουν αθηνα και ηθελα ταττοο στον ΤΑΚΗ θα πηγαινα! Quote
`BoØmBoØm Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Για τι σχεδιακι ενδιαφερεσαι? :) στο δεξι μου ποδι για ενα δρακο Quote
astraLized* Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 στο δεξι μου ποδι για ενα δρακο Τι ειδους δρακο? Celtic? Japan? Tribal? Maori? :) Quote
TheEx0rcist Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 ευχαριστω για το Share σου γιατι ηθελα να κανω ενα tattou !!! Μαθε να το λες πρωτα και να το γραφεις και μετα κανε ενα Tattoo Quote
astraLized* Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Μαθε να το λες πρωτα και να το γραφεις και μετα κανε ενα Tattoo Εδω δεν σχολιαζουμε την ορθογραφια των αλλων. Κανουμε συζητηση περι ταττουαζ. Ευχαριστω :) Quote
TheEx0rcist Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Εδω δεν σχολιαζουμε την ορθογραφια των αλλων. Κανουμε συζητηση περι ταττουαζ. Ευχαριστω :) κκ..Εχω παντως ενα ροζαριο στο δεξι μου χερι και σκεφτομαι τωρα για ενα παπυρο πισω στην πλατη. Quote
astraLized* Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Ροζαριο με σταυρο η με καποιο αλλο συμβολο? Οσον αναφορα τον παπυρο, πολυ εμπορικο σχεδιο. Σχεδον ολοι εχουν και απο εναν παπυρο. Δεν λεω πολυ συμβολικο αλλα εχει καταντησει τοσο εμπορικο που δεν θα το σκεφτομουν με τιποτα. Αν θες να συνθεσεις γραμματα ή καποιο κειμενο μπορεις να το κανεις και με αλλους τροπους :) . Quote
unqART Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 gia 2 onomata sto podi kaligrafika oxi polu megala peripou 3cm poso kostizei? Quote
`BoØmBoØm Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Τι ειδους δρακο? Celtic? Japan? Tribal? Maori? :) Maori !! Quote
™StarЯdoм® Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Την παρασκευή που έρχεται θα κάνω Τον Χριστό στα πλευρά. Quote
Recommended Posts