HiddenBoy Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Εγω ειμαι ενα τιποτα απο ομαδες :Π για αυτο και επελεξα "Αλλη(Ποια;)" Ειμαι με τον chuck norris εγω που τους γαμαει ολους... Quote
GeneralKenody Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 (edited) ... Edited March 30, 2022 by OptimumDamage Quote
MasterDisaster Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Εγω ειμαι ενα τιποτα απο ομαδες :Π για αυτο και επελεξα "Αλλη(Ποια;)" Ειμαι με τον chuck norris εγω που τους γαμαει ολους... εσύ δεν έκανες φλέιμ στο ολυμπιακό τόπικ; Ε ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ! Quote
HiddenBoy Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 εσύ δεν έκανες φλέιμ στο ολυμπιακό τόπικ; Ε ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ! Ναι πριν κατι χρονια? Εκανα αν θελετε να μαθετε την πρωιν ομαδα μου ειναι "Παναθηναικος" αλλα ευτιχως καταλαβα οτι το ποδοσφαιρο δεν αξιζει μια... Ανθρωποι που κινιγανε μια μπαλα σπουδαιο αθλημα. (Αν και πιστεβω δεν ειναι αθλημα ετσι οπως εχει καταντισει) Quote
Pinaepple Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ναι πριν κατι χρονια? Εκανα αν θελετε να μαθετε την πρωιν ομαδα μου ειναι "Παναθηναικος" αλλα ευτιχως καταλαβα οτι το ποδοσφαιρο δεν αξιζει μια... Ανθρωποι που κινιγανε μια μπαλα σπουδαιο αθλημα. (Αν και πιστεβω δεν ειναι αθλημα ετσι οπως εχει καταντισει) γράφε greeklish. Μόνο ο Νοστι ψήφισε Αεκ; Quote
Yakamoto Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 γράφε greeklish. Μόνο ο Νοστι ψήφισε Αεκ; εσυ τι λες χΔ Quote
MasterDisaster Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Το ποδόσφαιρο είναι απίστευτο άθλημα..αν όντως ήσουν οπαδός ή έστω φίλαθλος απλά θα προσανατολιζόσουν στα πρωταθλήματα αγγλίας, ισπανίας και γαλλίας! Quote
Xplicit7 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Το ποδόσφαιρο είναι απίστευτο άθλημα..αν όντως ήσουν οπαδός ή έστω φίλαθλος απλά θα προσανατολιζόσουν στα πρωταθλήματα αγγλίας, ισπανίας και γαλλίας! Ακριβώς. Quote
Recommended Posts