Jump to content

Recommended Posts

Posted

KALISPERA SAS...

8A I8ELA NA RWTISEI AMA YPARXEI KAMIA EFARMOGI STO PC GIA KALITERI EKMATHISEI ODIGISEIS DILADI TO VIVLIO TON SIMATON SE GAME STO PC DEN KSERW AN EXETE KATALAVEI.. DINW DIPLWMA KAI 8ELW KAPOIO IDOS TESTNA DW TI SKATA EXW MATHI :p

Posted

http://www.papalos.gr/testdrive.htmleisai apextos pragmatika :P se euxaristw para polu.. esu to exeis parei?? :D

Αυτό είναι ακριβώς όπως θα τα δώσεις στις εξετάσεις.

Καλή επιτυχία :P

se euxaristw para polu re :P  na se kalaaa... esu to exeis parei to diplwma??
Posted

Εγώ το πήρα με την 3η.(Και την 1η φορά έκανα και κοπάνα). Κάτσε διάβασε αλλιώς δεν πρόκειται να το πάρεις. Εγώ διάβαζα 1 βδομάδα και το πήρα, σε 5 λεπτά το τελείωσα το τεστ. Έχει ερωτήσεις παγίδες που ταιριάζουν δύο απαντήσεις.

α)Απαγορέυεται

β)Δεν συνιστάται

γ)Είναι επικίνδυνο.

Δεν συνιστάται επειδή είναι επικίνδυνο. Επειδή είναι επικίνδυνο δεν συνιστάται. Και άντε βρες άκρη.

Posted

Εγώ το πήρα με την 3η.(Και την 1η φορά έκανα και κοπάνα). Κάτσε διάβασε αλλιώς δεν πρόκειται να το πάρεις. Εγώ διάβαζα 1 βδομάδα και το πήρα, σε 5 λεπτά το τελείωσα το τεστ. Έχει ερωτήσεις παγίδες που ταιριάζουν δύο απαντήσεις.

α)Απαγορέυεται

β)Δεν συνιστάται

γ)Είναι επικίνδυνο.

Δεν συνιστάται επειδή είναι επικίνδυνο. Επειδή είναι επικίνδυνο δεν συνιστάται. Και άντε βρες άκρη.

eleos.. gt etsii?? egw diavazw 6 meres kai ta exw vrei skouraa

Posted

Ναι το χω πάρει. Δεν είναι τίποτα δύσκολο. Αν προσέξεις τις παγίδες που έχει και διαβάσεις σωστά τότε το χεις χαλαρά.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...