randomnamehere Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Για άλλο πράγμα ξεκηνίσαμε και αλλού το πήγαμε! Το φόρουμ δεν είναι δικό μου , έχει ανοιχτό από το 2004 (Πριν απο mxc) . Είναι για το μπάσκετ , μόνο για σοβαρά παιδιά . Απλά το αναφέρω για όσους ενδιαφέρονται . Είμαι μέλος χρόνια εκεί , εκπληκτική κοινότητα :) ! Θα με βρείτε ως ComingUpRoses www.basketforum.gr Quote
randomnamehere Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Που σαι συ ρε αρχιδι; Ούτε εγώ δεν ξέρω , ψάχνομαι ;) ! Το καλοκαίρι εκτός mxc :P ! Μετά το λόκ άουτ τι να συζητήσεις... :( Σιγά , εγώ μέσου του φόρουμ κόλισα με κολεγιακό . Άσε που έχει πολύ χρήσιμες πληροφορίες στα Tips κτλπ .. :D Quote
Jamal Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Σιγά , εγώ μέσου του φόρουμ κόλισα με κολεγιακό . Άσε που έχει πολύ χρήσιμες πληροφορίες στα Tips κτλπ .. :D Κολεγιακό έχω δεί κάποια βιντεάκια και μπορώ να πω πως είναι αρκετά καλό...Πάω να κάνω ρεγκ :) Quote
randomnamehere Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Κολεγιακό έχω δεί κάποια βιντεάκια και μπορώ να πω πως είναι αρκετά καλό...Πάω να κάνω ρεγκ :) Έχει τρελό ρυθμό . Παίζει να είναι το πιο γρήογορο μπάσκετ που έχω δει ποτέ .. Δες εδώ ! Είναι Ohio vs Florida (Όταν έπαιζαν Κουφός και Καλαθής) Quote
Jamal Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Έχει τρελό ρυθμό . Παίζει να είναι το πιο γρήογορο μπάσκετ που έχω δει ποτέ .. Δες εδώ ! Πραγματικά γρήγορο μπάσκετ!Η φάση στο 3:49 - 4:00 έγραψε...Πολλές πάσες και φοβερό τελίωμα Quote
randomnamehere Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Εγώ λέω να το αλλάξουμε σε [GR] Το Τοπικ των Μπασκετικών :p Quote
Jamal Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Εγώ λέω να το αλλάξουμε σε [GR] Το Τοπικ των Μπασκετικών :p :P NBA βλέπεις καθόλου ή μόνο κολεγιακό; Quote
randomnamehere Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 :P NBA βλέπεις καθόλου ή μόνο κολεγιακό; Όχι ρε , ΝΒΑ βλέπω καθαρα , απλά τώρα βλέπω κανά βιντεάκι κολεγιακό . Απο κλεγιακό δεν ξέρω σχεδον τίποτα , ΝΒΑ είναι θρησκεία :P ! Quote
Jamal Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Όχι ρε , ΝΒΑ βλέπω καθαρα , απλά τώρα βλέπω κανά βιντεάκι κολεγιακό . Απο κλεγιακό δεν ξέρω σχεδον τίποτα , ΝΒΑ είναι θρησκεία :P ! χαχα ποιά ομάδα υποστηρίζεις; Quote
randomnamehere Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 χαχα ποιά ομάδα υποστηρίζεις; Boston Celtics (λόγω Big Three , άμα αποχωρίσουν τοτε....) και OKC D: ... Μην μου πεις εσύ τίποτα spurs σε σκότωσα :P Quote
Jamal Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Boston Celtics (λόγω Big Three , άμα αποχωρίσουν τοτε....) και OKC D: ... Μην μου πεις εσύ τίποτα spurs σε σκότωσα :P Νόμιζα οτι θα μου πεις lakers...... Celtics και μόνο!!!KG for ever Quote
randomnamehere Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Νόμιζα οτι θα μου πεις lakers...... Celtics και μόνο!!!KG for ever Γέρασαν ρε , και οι τρεις του! ;D ... Kevin Durant - Clinic HD 2011 Τα νιάτα :D Quote
Jamal Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Γέρασαν ρε , και οι τρεις του! ;D ... Kevin Durant - Clinic HD 2011 Τα νιάτα :D Βασικά αυτη τη στιγμή εκτος του Durant,του Rose και του Rondo πες μου κάποιον που να αξίζει...Έχουν ακόμα 2-3 χρονάκια οι big three θα τα απολαύσω και βλέπουμε αργότερα για νέους xD Quote
Recommended Posts