Jump to content

Recommended Posts

Posted

An to 8elete 10 euro paysafe add me msn giorgos2000paok@hotmail.com

Preview: http://www.L2Imitation.com

[move]Msn:---->                                                  giorgos2000paok@hotmail.com-->                              Add Me For L2Imitation Template                                    * [/move]                                   

Posted

Αγορι μου εισαι τελιως μα τελιως failer? Γιατι να σου δωσω εσενα τον αμπαλο 10 ευρω ενω μπορω να το κανω rip? Κανεις rip τα site και τα πουλας? Εμεις χαζοι ειμαστε νομιζεις?

Posted

Τι λες ρε αμπαλε που δεν ξες τι σου γινεται που το εκανες rip ανοητε ε ανοητε θα κανω request να γινει lock το topic γιατι εσυ για κοροιδα ψαχνεις απο οτι βλεπω..

Αμα συνεχισεις να λες βλακειες θα το κανω rip και θα το Κανω share για να σου αποδειξω οτι λες ΒΛΑΚΕΙΕΣ δεν πα να ειναι και made by ADIDAS εφοσον μπορω να το κανω rip και δεν εχει Php scripts δεν εχεις κανενα δικαιωμα να το πουλας οκ?

Posted

τι δεν δουλευει ρε πας να μου το παιξεις και εξυπνος τι δεν δουλευει μπορεις να μου πεις? Αφου το ελεγξα το site και δεν εχει php scripts οποτε ειναι μονο html Kαι με το rip τα παιρνεις τα Html Μην μου το παιζεις εξυπνακιας λοιπον και μην συνεχιζεις..

Posted

1on la8os section

2on den exeis balei [gr] tags

3on arxisan ta flame wars opote to topic feugei lock

teogr kai jave 1 warning sto epomeno dekarma

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...