Nicolás™ Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Eminem - Mosh kai ena tragoudaki me noima, kati 3erei o eminen sou lew to exw dei, tha to vrw kai tha sto dei3o gia checkare :) http://www.pentapostagma.gr/2011/03/1982-2011.html Quote
ExCaLiBuR® Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Eminem - Mosh kai ena tragoudaki me noima, kati 3erei o eminen sou lew to exw dei, tha to vrw kai tha sto dei3o gia checkare :) http://www.pentapostagma.gr/2011/03/1982-2011.html κάρτα δειχνει 2:55 στο ρολόι... την ωρα ακριβώς που εγινε ο σεισμός... ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2011/03/1982-2011.html#ixzz1Vq7FrNBQ leei gia ton sismo pou gia ton sismo exoun ali karta alla dn exei sumaseia auto se ola ta forum lene gia to big ben eksalou prosfata eixa dei oti sto big ben balane louketo gia auton ton logo kai sto londio exei 1.000.000 kameres gia na doune pws tha gunei kai gia na to eksigusoun tha to psaksw...... Quote
rooter Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 file dragon asxoloume me auta arketo kairo twra 8a mporousa me mia paragrafw na sou perigrapsw ti paixnidia paizonte pioi oi roloi ton xoron kai ti paizete guro apo ta megala site sto diadiktio kai ti k pws kinounte ta nimata 8a to grapsw argotera k 8a sas to postaro edw sto peripou me merika logia mn pisteueies oti vriskeis 8elei arketh meleth kai kapio xrono gia na vreis tn alh8eia..auta ta psilo video sto youtube den eine tpt sto youtube den 8a vreite tipota ta aferoune.....ean uparxoune 2-3 den eine poli apodiktika 8a sou milisw meta Quote
Darkous Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 opos eipe kai o king o eminem exei grapsei arketa gia tous illuminaty se tragoudia tou... akousteta ligo kai 8a ta katalabete ola px sto neo tou alboum recovery to opio kai oi perisoteroi lene oti peire to name tou epidi efyge apo tous illuminati kai katalabe to la8os tou akou ayta eminem cinderella man lyrics : des ti grafei ston teleytaio stixo prin pei to refren gia teleytaia fora akou to patienly waiting p ekane me to 50 cent ekei leei gia tin 9/11 kai polla parapanw tragoudia tou milane 3eka8ara gia aytous tous mlkes p s elexoun Quote
ExCaLiBuR® Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 file dragon asxoloume me auta arketo kairo twra 8a mporousa me mia paragrafw na sou perigrapsw ti paixnidia paizonte pioi oi roloi ton xoron kai ti paizete guro apo ta megala site sto diadiktio kai ti k pws kinounte ta nimata 8a to grapsw argotera k 8a sas to postaro edw sto peripou me merika logia mn pisteueies oti vriskeis 8elei arketh meleth kai kapio xrono gia na vreis tn alh8eia..auta ta psilo video sto youtube den eine tpt sto youtube den 8a vreite tipota ta aferoune.....ean uparxoune 2-3 den eine poli apodiktika 8a sou milisw meta egw thelw na brw oles tis kartes apo tous illuminati exw dei oti einai peripou stis 600 kai thelw na tis brw oles alla den tis bruskw malon tha agorasw to paixnidi gt ekei mesa tha tis exei alla den kserw apo pou na to agorasw kai ean kuklofwrei akoma file mou Darkous dustixos den kserw kai polu kala agglika opote den polu katalabainw to ti leei sto tragoudi ama thes metafrasetw olo xD Quote
Darkous Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 kai pou 8a ta pareis ti 8a katalabeis re mlk...den katalabeneis oti ola einai sxediasmena kai 8eloun aplos na s elenxoun... oi pousto kinezoi exoun apagoreusei tin isodo se google yahoo kai alla site p mporeis na breis plirofories kai na s baloun na skefteis diafora me sinepeia na antidraseis kai na pas kontra se aytous.. Quote
Darkous Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 loipon 8a s pw ti leei stous stixous p pisteuw oti einai oi pio simantikoi arxizei legontas: 3erete kanonika den eprepe na briskomai kan edw .... eimai tuxeros kapioi apo emas den exoun mia deyteri eukairia(kai enoei tin afairesi tou apo tous illuminati kai den prokitai na 8alasosw kai aytin edw ,oxi file,niw8w san na min mporw na kanw ta panta tora. afhste ta proigoumena cd mou skoupidia ston kado m (gt htan stous illuminati) 8a rapparw san na einai h teleytaia m fora kai meta sinexizei kai pio katw leei ayta ta agoria einai arketa kayta gia na liwsoun tin kolasi , kapse kai ton satana episis , mporeite na tous misisetai den 8a sas katigorisoume. meta apologeite gia tis blakies p ekane sto parel8on kai leei : euxaristw p eisastan ipomonetikoi den 8a kanw alla la8h tora . Den eprepe an eimai edw tora kai euxaristw ton 8eo . Kai o teleytaios stixos prin to refren :pios apoteleite apo pyramida (to shma twn illuminati) kai xtupaei tous stixourgous (dld tous bazei na douleuoun gia aytous opws kanan me ton eminem) pisteyw na ebgales ligo noima peri tinos milaei to song metafrasa oso kalitera mporesa kai mono ta simantika Quote
ExCaLiBuR® Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 iksera oti eitan stous illuminati o eminen kai oti efuge to iksera alla twra den kserw ti exei kanei ksana peige stous illuminati i den gunete/?? uparxei kapoio elliniko artho gia na diabasw sugkekrimena gia auto to thema? Quote
ExCaLiBuR® Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 efyge apo tous illuminati auto to kserw pou mporw na brw kapoio artho pou na leei ton logo pou efuge kai tetoia Quote
Darkous Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 efyge giati katalabe oti ton elexnoun kai i8ele na einai eleue8eros nomizw Quote
ExCaLiBuR® Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 efyge giati katalabe oti ton elexnoun kai i8ele na einai eleue8eros nomizw pou mporw na brw parapanw pliroforeies Quote
GodDamNeD Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 pedia gia emena afto to game illuminati fisiko einai na petixi kapia simbanta pou 8a ginoun sto mellon.. gt exei 1 ekatomirio kartes dn m fenete paraksenw 10 apo aftes na bgikan alithines... Quote
Yakamoto Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 pedia gia emena afto to game illuminati fisiko einai na petixi kapia simbanta pou 8a ginoun sto mellon.. gt exei 1 ekatomirio kartes dn m fenete paraksenw 10 apo aftes na bgikan alithines... den exei 1 ekatomirio rofl kamia 600-800 kartes exei Quote
Recommended Posts