Jump to content

Recommended Posts

Posted

Παιδια εχω 2 pc ενα αυτο που ειχα και εχω τωρα.. και ενα μεταχειρισμενο αγορασε ο Πατερας μου απο την Γερμανια να το εχει εκει και τωρα που ηρθε το εφερε μαζι του. Τελος παντων στο pc που πηρε ο Πατερας μου του εβαλα windows 7 home premium σαν το δικο μου ... Ομως επειδη εχει 1 giga ram θελω να του βαλω 1 ακομα να ειναι ενταξει με τα windows 7 ..Απο οτι ειδα  οι μνημες που εχει ειναι 2 των 512 και η μαρκα ειναι kingston και θελω να σας ρωτησω τωρα τι μνημη να παρω να βαλω? εχει 4 θηκες για μνημη παρεπιπτοντως..

Posted

Εγώ σου προτείνω να πάρεις μια 4gb ... 22 ευρώ κάνει

Δες όμως στην motherboard αν παίρνει DDR2 η DDR3

Posted

mia kalh 4ara dn kanei mono 22 eurw >.>

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552690

Διαφωνω

Η σειρά Value Ram συνδυάζει τις υψηλές αποδόσεις με λογικό κόστος και φυσικά διακρίνεται για την αξιοπιστία που διακρίνει όλες τις μνήμες της Kingston.

Posted

Ρε παιδια ομως πρεπει να ταιριαζει κ ολας.. DDR2 εχει ο υπολογιστης απο μονος του ο (2ος) και οταν δοκιμασα να βαλω απο τον 1ο στον 2ο 1 giga ram δεν δουλευε .. ενω και ο πρωτος εχει DDR2 αλλα αλλη μαρκα.. Πως θα ξερω αμα δουλευει ή οχι?