Jump to content

[Gr] Ερώτηση για το Dedicated

Ring

Recommended Posts

Παιδια έχω μεσα στο Paypal 200 Euro Και θα διαλέξω το DedicaTE που θέλω ... μετά πως το πληρώνω και πώς βάζω τα αρχεία του ΄σερβερ μου ? please κάποιος έμπειρος να με ενημερώσει γιατί πρέπει να ανοίξω!!! thnx ..

Άν έχει γραφικό περιβάλον σου δίνουν στοιχεία (IP και password) μπαίνεις απο απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας.

Αν πάλι είναι linux χωρίς γραφικό περιβάλον σου δίνουν πάλι ip και pass και μπαίνεις απο PuTTY (command promt, σαν το dos αλλά απλά είναι linux). πρέπει να ξέρεις να χειρίζεσαι linux για να το χρησιμοποιήσεις έτσι.

Άν έχει γραφικό περιβάλον σου δίνουν στοιχεία (IP και password) μπαίνεις απο απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας.

Αν πάλι είναι linux χωρίς γραφικό περιβάλον σου δίνουν πάλι ip και pass και μπαίνεις απο PuTTY (command promt, σαν το dos αλλά απλά είναι linux). πρέπει να ξέρεις να χειρίζεσαι linux για να το χρησιμοποιήσεις έτσι.

Windows 7 θα πάρω .. επίσης το IP + Pass τι τα κάνω ? πώς μπένω ?

apo thn apomakrysmenh epifaneia....tha s zhthsei username kai password h etairia poy tha plhrwseis tha s ta sthlei auta,einai paneykolo molis baleis username kai pass tha blepeis thn ephfaneia kanonika opws blepeis thn dikh soy :)

Ama pareis windows toulaxiston pare 2004

Μην πάρεις windows 7 για dedicated, πάρε windows server 2008.

Μην πάρεις windows 7 για dedicated, πάρε windows server 2008.

Γιατί ? τι διαφορά εχουν ? διλαδή αυτά είναι σαν τα windows 7 ? (σχεδιασμένα) ? και κάτι άλλο ... όταν μπένω με απομακρησμένη επιφάνεια εργασίας κολάω όπως κολάω και στο TeamViewer ??? ή δουλεύω κανονικά όπως στο PC μου ? και κάτι άλλο μπορώ να μπένω Lineage απο εκεί χωρίς να κολάω επίσης ?

Γιατί ? τι διαφορά εχουν ? διλαδή αυτά είναι σαν τα windows 7 ? (σχεδιασμένα) ? και κάτι άλλο ... όταν μπένω με απομακρησμένη επιφάνεια εργασίας κολάω όπως κολάω και στο TeamViewer ??? ή δουλεύω κανονικά όπως στο PC μου ? και κάτι άλλο μπορώ να μπένω Lineage απο εκεί χωρίς να κολάω επίσης ?

Γιατί να μπαίνεις lineage απο τον dedicated? έχει φτιαχτεί ώστε να σηκώνει μεγάλες ταχύτητες και πολλά άτομα.

Δεν θα κολλάς όπως το teamviewer, αλλά γραφικά μην περιμένεις.

OK, τώρα μπορείς να μου δώσεις μία εταιρία για να σηκώνω σέρβερ  με 150 - 250 άτομα ? ...

www.worldstream.nl

www.hetzner.de

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...