Jump to content

[Gr] Η επανάσταση ξεκίνησε στην Ισπανία

VeGe

Recommended Posts

Ρε αρχιδομούρη γαμώ το σπίτι σου, δε σου είπα να μη γράφεις στο τόπικ μου?

Se ebrisa egw re 10xrono? ade kaneme report epidi eipa tin gnomi mou se ena topic!

Στην Πάτρα πέρυσι νομίζω, σε μια ειρηνική διαδήλωση πήγαν να μπλεχτούν κουκουλοφόροι για επεισόδια και ο κόσμος που έκανε την ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαδήλωση τους κυνηγούσε. Γιατί δεν γίνεται αυτό σε κάθε διαδήλωση; Να σου πω εγώ γιατί. Γιατί εκείνη την διαδήλωση στην Πάτρα την έκανε ο απλός κόσμος, ενώ αυτές που γίνονται τώρα είναι σκόπιμες και υποκινούμενες. Γιαυτό.

Το συμβάν στην πάτρα δεν το ήξερα αλλά το άλλο το ξέρω. Ένας λόγος που έχω ξενερώσει και έχω σιχαθεί αυτή την εμετική κατάσταση που επικρατεί.

Το μεγαλύτερο τους πρόβλημα είναι ότι δεν χρησιμοποιούν την λογική είναι σαν ρομπότ και το μόνο που

κάνουν είναι να δίνουν συνέχεια τις ίδιες απαντήσεις , μπας και είναι τα μποτάκια του msn ;

Το πιστεύω άσχημα ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ

Se ebrisa egw re 10xrono? ade kaneme report epidi eipa tin gnomi mou se ena topic!

Σου είπα να μη γράφεις τις παπαριές σου στο τόπικ μου τι δεν κατάλαβες? 10/10 Επιχειρήματα σου είναι για να τα βάλεις στον κώλο σου και δεν προσφέρουν τίποτα στη συζήτηση.

Άντε μαλακισμένο, δε βλέπεις ότι κάνεις κακό στην υγεία του Φοίνικα?

Α γαμήσου τώρα.

Ρε maprex είπαμε , τα παιδιά δεν ξέρουν την διαφορά της λέξης

Μετανάστης ~ Λαθρομετανάστης

Είμαι σίγουρος πως με το ζόρι ξέρουν να γράφουν σωστά ελληνικά.

Σου είπα να μη γράφεις τις παπαριές σου στο τόπικ μου τι δεν κατάλαβες? 10/10 Επιχειρήματα σου είναι για να τα βάλεις στον κώλο σου και δεν προσφέρουν τίποτα στη συζήτηση.

Α γαμήσου τώρα.

Πες τα ρε φίλε. Δηλαδή είναι από τις σπάνιες φορές που πραγματικά με έκανε ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΩ και να μην μπορώ να του δώσω απάντηση ! Είναι σα να μιλάω στο κένο , void-like. Το παιδί έχει χάρισμα να πούμε.

Πες τα ρε φίλε. Δηλαδή είναι από τις σπάνιες φορές που πραγματικά με έκανε ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΩ και να μην μπορώ να του δώσω απάντηση ! Είναι σα να μιλάω στο κένο , void-like. Το παιδί έχει χάρισμα να πούμε.

Να δεχτώ ρε φίλε να διαβάσω ας πούμε τις απαντήσεις του Rev και του King αλλά αυτός είναι σαν να έχει βάλει μια κασέτα στο Replay

Α γαμήσου τώρα.

sks re! poli milas!!! trava fige apo tin xwra ti rezilevis! kai den leei kanenas nomos sto mxc "Apagorebete na grafoume malakies" Spam topic einai oti goustarw 8a grapsw!

Να δεχτώ ρε φίλε να διαβάσω ας πούμε τις απαντήσεις του Rev και του King αλλά αυτός είναι σαν να έχει βάλει μια κασέτα στο Replay

Αυτός και ο xtasy.

sks re! poli milasa!!! trava fige apo tin xwra ti rezilevis! kai den leei kanenas nomos sto mxc "Apagorebete na grafoume malakies" Spam topic einai oti goustarw 8a grapsw!

Ρε μαλάκα μαστουρομένος είσαι , τι πινεις ; Το βλέπεις για spam section εδώ πέρα ; ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΕΜΕ

sks re! poli milasa!!! trava fige apo tin xwra ti rezilevis! kai den leei kanenas nomos sto mxc "Apagorebete na grafoume malakies" Spam topic einai oti goustarw 8a grapsw!

Ο φανατισμός είναι το χειρότερο ελάττωμα  , θολώνει ΤΟΣΟ πολύ τη σκέψη.