Jump to content

[GR]Σε κρίσιμη κατάσταση διαδηλωτής που χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ

Xplicit7

Recommended Posts

μα παραπανω ειπες οτι στην πορεια την ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ χτυπηθηκαν, και σε ρωταω τι ζητανε οι αναρχικοι με τους εργαζομενους??

Αυτοι κανουνε πορεια για τοις δουλειες τους, εσεις πατε τους μπατσους σε αυτες τοις πορειες γιατι οι μπατσοι ξερουνε οτι θα κολησετε και εσεις διπλα για να ευχαριστηθητε σπαζωντας.. αλλα αν ειχες εσυ π.χ μαγαζι στο κεντρο της πολης και ερχοτανε ο καθε 20αχρονος και στο εσπαζε θα σου ελεγα εγω..αν ειχες να ταησεις 3 και 4 στοματα απο εκεινο το μαγαζι που εφτυσες αιμα για να το φτιαξεις..Και να ερχεται τωρα ο καθε 20αρχρονος πιτσιρικας και να το σπαζει για να δειξει οτι αξιζει μεσα στο μπλοκ οπως λες και εσυ...

SOME FACTS!

1) Oι αναρχικοί δεν εργάζονται (ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)

eise thuma.

gia thn trapeza pou ekapsan anarxikoi ti exeis na peis?

auto den suzitate kan exei ksexastei.

nane kala to astunomiko swma pou tous brike tous poutanas gious

2) Δεν υπάρχουν στοιχεία. Οι συλλήψεις έχουν γίνει με γραπτή καταγγελία ανώνυμου. Ζήτω η Ελληνική Αστυνομία (ΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)

Δεν βγαζουμε ακρη, ρε αγορινα μου, σου λεω! ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ 20ΑΧΡΟΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 50+ ΤΗΣ ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ?

3) Οι αναρχικοί είναι 20 χρονών! (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ)

Revenger, να μην τους προκαλεις μεγαλε για να μην σε προκαλουν.Μου μαθανε τωρα ολοι την λεξη "Ισλαμ" και απεκτησαν ενα επιχειρημα για συζητηση εναντιων των μεταναστων.

Οσο για το θεμα του τοπικ, και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ, μου παει το καθε ζωο να διαμαρτυρηθει πετωντας πετρες, μολοτοφ και οτι αλλο μπορει εχωντας κυριο στοχο τα ΜΑΤ και οχι τα δικαιωματα του.

Καλά ο King ντάξει ανίδεος και τέρμα βλάκας.

Rev ήρθε η αποστόμωση από κει που δεν την περιμέναμε ε? ajjajajaja

sX τονίζεται το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία πρόκληση και από εκεί που ήταν ανάμεσα στα κορδόνια η πορεία οι μπάτσοι ξαφνικά άρχισαν να πετάνε κρότου-λάμψης και χημικά στον κόσμο.Κώστα τι να πεις ρε μαλάκα πραγματικά νομίζουν ότι οι αναρχικοί είναι τίποτα εξωγήινοι χαχαχαχα

sX τονίζεται το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία πρόκληση και από εκεί που ήταν ανάμεσα στα κορδόνια η πορεία οι μπάτσοι ξαφνικά άρχισαν να πετάνε κρότου-λάμψης και χημικά στον κόσμο.Κώστα τι να πεις ρε μαλάκα πραγματικά νομίζουν ότι οι αναρχικοί είναι τίποτα εξωγήινοι χαχαχαχα

Έχω 3 μάτια και 2 e-πέη για να παίρνω τα ασπόνδυλα πίπα κώλο. Ουγκ!

Αναγνωρίστηκαν 3 από τους μπάτσους που βαρούσαν διαδηλωτές χτες και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !

Ησουνα μπροστα?Γιατι εγω ΠΟΤΕ ΜΟΥ δεν εχω δει αστυνομικο να χρησιμοποιει βια χωρις ΚΑΝ ενα μικρο τσιμπιμα.Ωραια, θα ηταν 1, θα ηταν 2, θα ηταν 10.Αλλα ολοι οι αστυνομικοι τρελοι?Ολοι μπηκανε στο σωμα με σκοπο να βοηθησουνε η να χτυπησουνε τον λαο?Ασε μας τωρα, οπως μας τα πουλανε, ετσι τα τρωμε....Ολα...

Α ναι, δεν περνω το μερος των αστυνομικων γιατι δεν ημουνα μπροστα, και ξερω οτι και αθωα ατομα χτυπηθηκαν, αλλα αμα θες κατι να το λυσεις, προσπαθησε πρωτα χωρις βια....Πραγμα το οποιο ολοι οι "hooligans" ας πουμε αποφευγουν μολις δουνε αστυνομο.

Ησουνα μπροστα?Γιατι εγω ΠΟΤΕ ΜΟΥ δεν εχω δει αστυνομικο να χρησιμοποιει βια χωρις ΚΑΝ ενα μικρο τσιμπιμα.Ωραια, θα ηταν 1, θα ηταν 2, θα ηταν 10.Αλλα ολοι οι αστυνομικοι τρελοι?Ολοι μπηκανε στο σωμα με σκοπο να βοηθησουνε η να χτυπησουνε τον λαο?Ασε μας τωρα, οπως μας τα πουλανε, ετσι τα τρωμε....Ολα...

Α ναι, δεν περνω το μερος των αστυνομικων γιατι δεν ημουνα μπροστα, και ξερω οτι και αθωα ατομα χτυπηθηκαν, αλλα αμα θες κατι να το λυσεις, προσπαθησε πρωτα χωρις βια....Πραγμα το οποιο ολοι οι "hooligans" ας πουμε αποφευγουν μολις δουνε αστυνομο.

Μα το είπαν όλοι οι αυτόπτεις μάρτυρες δε χρειάζεται να ήμουν μπροστά όπως επίσης δεν είναι τυχαίο που υπήρξαν και οι ελάχιστες κυρώσεις στα μπαστάρδια που χτυπούσαν κόσμο.

Λοιπόν, επειδή όπως φαίνεται δεν έχετε βρεθεί ποτέ σε πορεία, μάθετε τουλάχιστον τι γίνετε από την πλευρά των μπάτσων.

1)Αφήνουν τη μισή πορεία να περάσει από το Σύνταγμα

2)Σπρώχνουν από τα γύρω στενά γύρω γύρω απο τη βουλή 10-20 χουλιγκάνια

3)Κόβουν τη πορεία στη μέση τα ΜΑΤ με ένα ντου

4)Κάνουν άκρη και το κορδόνι των υπόλοιπον μπάτσων ρίχνει τα χουλιγκάνια μέσα στην πορεία

5)Φεύγουν 2-3 πέτρες απο τα καθυστερημένα.

6)Πουφ πάει η πορεία, πέφτουν δακρυγόνα για τις 2 επόμενες ώρες

Μα το είπαν όλοι οι αυτόπτεις μάρτυρες δε χρειάζεται να ήμουν μπροστά όπως επίσης δεν είναι τυχαίο που υπήρξαν και οι ελάχιστες κυρώσεις στα μπαστάρδια που χτυπούσαν κόσμο.

Και εσυ φυσικα πιστευεις οτιδηποτε σου λενε ειτε επειδη σε συμφερει ειτε επειδη αυτο εχουνε καλλιεργησει μεσα σου αυτοι που θελουνε να τα πιστευεις.

Μιας ομως και ειστε τοσοι πολοι αυτοι που ειστε εναντιων των αστυνομικων, απαντα μου λιγακι, πιστευεις ο κοσμος θα ηταν καλυτερα χωρις την αστυνομια??

Μια απλη ερωτηση...

Και εσυ φυσικα πιστευεις οτιδηποτε σου λενε ειτε επειδη σε συμφερει ειτε επειδη αυτο εχουνε καλλιεργησει μεσα σου αυτοι που θελουνε να τα πιστευεις.

Μιας ομως και ειστε τοσοι πολοι αυτοι που ειστε εναντιων των αστυνομικων, απαντα μου λιγακι, πιστευεις ο κοσμος θα ηταν καλυτερα χωρις την αστυνομια??

Μια απλη ερωτηση...

Επειδή νομίζεις ότι τα διάβασα από κανένα blog αναρχικών αυτό που σου είπα ότι δεν υπήρχε καμία πρόκληση το έγραψε το newsit του Ευαγγελάτου του δεξιού.Ακόμα πιστεύω ότι η αστυνομία που υπολειτουργεί είναι βάρος για μία κοινωνία οπότε καλύτερα να μην υπάρχει καθόλου.Γενικά οι θέσεις μου γύρω από το θέμα της ιδανικής κοινωνίας είναι ουτοπικές και θα με περάσεις για τρελό οπότε άστο.

Επειδή νομίζεις ότι τα διάβασα από κανένα blog αναρχικών αυτό που σου είπα ότι δεν υπήρχε καμία πρόκληση το έγραψε το newsit του Ευαγγελάτου του δεξιού.Ακόμα πιστεύω ότι η αστυνομία που υπολειτουργεί είναι βάρος για μία κοινωνία οπότε καλύτερα να μην υπάρχει καθόλου.Γενικά οι θέσεις μου γύρω από το θέμα της ιδανικής κοινωνίας είναι ουτοπικές και θα με περάσεις για τρελό οπότε άστο.

Οχι, δεν το αφηνω γιατι πανω κατω ολοι το ιδιο ονειρο για μια καλυτερη κοινωνια εχουνε.Γιατι απ' οσο ξερουμε μονο "τελεια" δεν μπορει να χαρακτηρηστει η κοινωνια στην οποια ζουμε.Αλλα χωρις αστυνομια θα προτιμουσες ο καθενας να επερνε το νομο στα χερια του και να εκρινε αυτος το σωστο η το λαθος?Ξερεις ποσα ατομα καθε μερα θα πεθαιναν?Μπορεις απλα να σκεφτεις για 2 λεπτα ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ?Θα εξαφανιζοταν το ανθρωπινο ειδος.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...