'Baggos' Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Καλό μήνα, και χρόνια πολλά για όλες τι μέρες!!! Έχω ένα προβληματάκι, στο σπίτι έχω ρουτερ κανονικά, δουλεύω 100 μέτρα μακριά από το σπίτι μου, είναι μία πολυκατοικία και νομίζω μου κόβει το σήμα, γιατί για 100 - 120 μέτρα θα έπρεπε να πιάνει όπως μου είπανε. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρίσκω το σήμα? Έχω ακούσει για μία συσκευή που φέρνει κοντά όλα τα ίντερνετ ( σήμα ), αν το πάρω αυτό, θα μου το εμφανίζει κανονικά? ή θα έχω πάλι πρόβλημα επειδή είναι μπροστά η πολυκατοικία? Ακριβώς πίσω από την πολυκατοικία είναι το σπίτι μου.
ExTrEmEDwarf Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 100 μέτρα δεν παίζει να πιάνει, και ειδικά πίσω απο πολυκατοικία. Είναι σαν να είσαι μέσα σε μία σπηλιά και να μπαίνεις και μέσα σε πηγάδι και να ψάχνεις σήμα. Ψάξε στο e-bay για linksys expander γιατί στο e-shop έχουν εξαντληθεί http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615045 Και πάλι δεν ξέρω αν θα φτάνει το σήμα
'Baggos' Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 χαχα! Σωστή παρατήρηση.... αλλά το πρόβλημα είναι πως για να το αγοράσω πρέπει να είμαι σίγουρος... Δε μου περισεύουν... σ'ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Θα κοιτάξω!
Αντώνης Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 ti lete re gatakia pou den pianei 100 metra... koita na deis megale... emena to tei apo to spiti mou einai kap 200 metra kai den pianw :/ ... emm megale analoga to router ama pareis tpt 20 euro 50 metra ama piaseis eisai kalos...
'Baggos' Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 ti lete re gatakia pou den pianei 100 metra... koita na deis megale... emena to tei apo to spiti mou einai kap 200 metra kai den pianw :/ ... emm megale analoga to router ama pareis tpt 20 euro 50 metra ama piaseis eisai kalos... Πιάνει χαλαρά από εκεί που είναι το σπίτι μου, μέχρι την δουλειά μου.... Απλά η πολυκατοικία τα χαλάει όλα.... Αν πάρω αυτό το ασύρματο ρούτερ, δε θα δουλέψει? Ίσα να ξεστραβωθεί το σήμα από εκεί που κόβεται....
Αντώνης Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Kane minisi se afotn p exei tin polikatikia gia prosboli tis dimosias edou hahaha ;p file min psaxneis edw lol dld... edw tha perimeneis ores-meres-vdomades mexri na sou apadisi kapios kai 90% tha sou pei malakies... opou kai na meneis, e; den tha exeis kapio katastima? pane rota idikous kai tha sou protinoun kapio router to vlepw gyro sta 50-60euro....
ExTrEmEDwarf Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 hahaha ;p file min psaxneis edw lol dld... edw tha perimeneis ores-meres-vdomades mexri na sou apadisi kapios Και πως απάντησα εγώ σε λιγότερο απο 10 λεπτά με την πιο λογική απάντηση? >.<
Αντώνης Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Και πως απάντησα εγώ σε λιγότερο απο 10 λεπτά με την πιο λογική απάντηση? >.< Ελα ρε γατάκι.... τσσσσ.....
Recommended Posts