HellRanger Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Χτες εκεί που ήμουν στο ιντερνετ μια χαρά μου έβγαλε ένα παραθυράκι κάτω δεξιά πάνω από την ώρα και μου έλεγε ότι η τάδε IP με το τάδε Port, "Is attacking your pc!" και μετά από αυτό μου βγήκε ένα παράθυρο που έλεγε Win 7 Internet Security 2011 και μου έλεγε κάτι για Scan και ότι έχω διάφορους ιούς και για να τους κάνει Delete θέλει να το κάνω ενεργοποίηση. Μετά από αυτό όταν πήγαινα να ανοίξω μια εφαρμογή ή ένα αρχείο μου έβγαζε το παράθυρο να επιλέξω με ποιό πρόγραμμα θέλω να ανοίξει το αρχείο και δεν μπορούσα να τρέξω τίποτα. Τέλος πάντων είπα θα το κάνω φορματ το pc να τελειώνω. Βάζω το Cd κάνω boot από αυτό όλα μέχρι εκεί που επιλέγω τον δίσκο για εγκατάσταση επιλέγω τον δίσκο και πατάω επόμενο και μου βγάζει ένα παράθυρο που έλεγε κάτι και μετά Σφάλμα: 0x80070075(το 75 δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτός ο αριθμός). Επιλέγω "Διαμόρφωση" του δίσκου πιστεύοντας πως θα μπορέσω να συνεχείσω την εγκατάσταση του λειτουργικού αλλά και πάλι αυτό το error. Κάνω επανεκκίνηση αφού δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, και διαβάζει το bios κανονικά αλλά μετά από λίγο μου έβγαλε ένα μήνυμα πάνω πάνω που έλεγε "Yo-Yo" και δεν γινόταν τίποτα, τον κλείνω τον ανοίγω πάλι και τώρα δεν κάνει τίποτα ούτε μου ανοίγει την οθόνη ούτε δίνει ρεύμα σε ποντίκι/πληκτρολόγιο αλλά δεν ακούγεται και το μπιπ όταν τον ανοίγω. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω; Σκέφτηκα να δώσω τον σκληρό μου σε ένα παιδί να μου τον κάνει διαμόρφωση και να μου τον δώσει, γίνεται όμως αυτό; θα έχει κάποιο πρόβλημα μήπως και εκείνος; θα μπορέσω μετά να εγκαταστήσω το λειτουργικό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων που το διαβάσατε, συγνώμη αν σας κούρασα με το κείμενο.. :D
Erol Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Solved http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=206505.0 Lock it, thanks! :)
Recommended Posts