Raule Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 kai diplo parathuro na exw file anoigei sto l2phx kai ta 2 onomata ama patisw na to steilw tha to steilei kai sta 2 l2 pou exw anoikta to phx den tha stalthi mono ston epilegmeno char aplos ithela na s apodikso oti ta announcements ine client side Quote
tsoutsisoeo Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 nai nai poli kalo to vlepeis mono esy niwstw oi active ppl p einai mesa ston server den to vlepoun mono esy to vlepeis kai xerese kai nomizeis oti to vlepoun oi aloi Quote
M4xTheH4cher Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 prospathisa na to kano ston l2mafia.net alla malon den piani diorthoste me an exo lathos alla ta exo kani ola opos ta les Na prostheso oti htan arketa eukolo na to kanis etsi opos mas les oreos! Quote
CHABEOS Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 pedia egw exw allo prob....t kanw ola kanonika alla meki pou lei n kanis tik use lsp driver dn patai kai ena deutero otan benw meta ston server t para8iro sto phx dn m emfanizi t packet sent kai t lipa Quote
tsoutsisoeo Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 pata dipla sto brwose kai dialekse to arxio LSP kai meta kanto check Quote
™® Stergios ®™ Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Send to client? .. xa0a0x0a kalh prospa8ia file alla einai oikoniko .. einai opos sto cheatengine.. mono to client so u ta dixnei auta.. kaneis allos dn ta vlepei.. Quote
tsoutsisoeo Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Send to client? .. xa0a0x0a kalh prospa8ia file alla einai oikoniko .. einai opos sto cheatengine.. mono to client so u ta dixnei auta.. kaneis allos dn ta vlepei.. Den eimao o monos pou to leei , Topic Fail Quote
Yakamoto Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Send to client? .. xa0a0x0a kalh prospa8ia file alla einai oikoniko .. einai opos sto cheatengine.. mono to client so u ta dixnei auta.. kaneis allos dn ta vlepei.. xazos?auto to blepeis mono esu an piasi to enchant omws einai kai sto server side aporo an exeis dokimasi pote s Quote
roxamaki Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 mhn to katebasei knc to ekana extrack k to antivarius me prohdopihse gia ious k htan o doureios ipos Quote
SoRceRaCoZ Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Paidia ego grafo ego ta vlepo sto announcements!Mou fenete i einai kati san CheatEngine ama den kano lathos me to onoma!? Quote
TheVip Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 dn nomizo oti piani to exoun fixari serverside ;) Quote
ExCaLiBuR® Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 ποση ωρα παιρνει να το κανεις? 2lepta Quote
vipPOLICEvip Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 8eleis 0,1 ms na kaneis spam ton eauto sou me tis mlkies .... to announcement spam me to phx stamatise otan stamatise kai to auto enchant... pfff topic failed Quote
Recommended Posts