Jump to content

Recommended Posts

Posted

Widze Tomeczku / WhiteShadow ze jestes bardzo zaawansowany na linuxie wiec pozdro poćwicz zabierz sie do roboty za swoj serverek :** pozdrow przydupasie swojego pana kicaja i bylego twojego lorda mastiego

Posted

Widze Tomeczku / WhiteShadow ze jestes bardzo zaawansowany na linuxie wiec pozdro poćwicz zabierz sie do roboty za swoj serverek :** pozdrow przydupasie swojego pana kicaja i bylego twojego lorda mastiego

luz juz sie biore własnie cos mi czitują tutaj jakims l2phx chyba zrobie wipe serva pewnie pomoze no nic poćwiczymy zobaczymy.....

muzhahahaha

Może i nie znam si ena linuxach(bo w takich sytuacjach uzywałem windowsa server 2003 Rc2)ale już takim głąbem nie jestem zeby brac debiana :)

a co do mastiegi i kicaja to po twojej wspólpracy z nimi widać jakim jestes chujem  a najlepsze hoYrakiem :D

hahhahaa solówka piękna była z mastiim :D

szkoda ze sie bałeś na nia przyjsc dzieciaku :))

a co do kicaja ....

ups juz nie wiemy ocb z java??

pewnie twoja wiedza co do javy konczy sie na grach w telefonach komórkowych hahahaha

Posted

1.Tak pewien jestes ups ciekawe co oni ci nagadali ze ja niby obok Mastiego mieszkam itd buahahah zal z Ciebie dziewczynko.

2.Powiedzmy szczerze wogóle się nie znasz

3.A jak tak cwaniaczysz to z checia zobacze ciebie w realu Starogard Gdański - POMORZE zapraszam

i jak nie wiesz jak jest a gadasz pierdoly to naprawde zamknij swoj ryj 15-letnij i siedz cicho