Jump to content

Question

Posted

Καλησπερα παιδες.

Να πω την αληθεια δεν εχω ψαξει αν υπαρχει καποιο παρομοιο ποστ διοτι πλεον δεν διαθετω και χρονο (λογο σχολης). Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να μετατρεψω τον epilogue σερβερ που εχω σε Freya διχως να χασω τα npc spawns και τα modifications στα mobs που εχω ηδη κανει. Εαν υπαρχει καποιο λινκ, ακομα και στα αγγλικα παρακαλω ποσταρετε το απο κατω.

Ευχαριστω πολυ!

Σορρυ αν το ποστ εχει ξαναγινει :(

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Τα npc spawn δεν εχουν αλαξει κωδικοποίηση από epilogue σε freya ακομη και στην τελευταία εκδοση.

Τα Freya npc ειναι ελάχιστα τα νέα. Οποτε κανε απο epilogue database export to spawlist σε .sql, στησε τον freya server και μετα delete το spawnlist και inport το epilogue export που εχεις κανει. Δεν θα σου παρουσιάσει κανενα πρόβλημα, αλλα χειροκίνητα ενημερώνεις τα φρευα npc. Αυτο συμφέρει μονο αν εχεις κανει πολλα custom spawns.

Ο αλλος τροπος να κανεις copy - paste  μονο τα spawn σου στο freya spawnlist οποτε τοτε ολα ειναι εξαρχής οκ.

Αυτο μπορεις να το βρείς ευκολα αν ανατρέξεις στο αρχικό αρχείο του epilogue spawnlist και δεις σε ποιο line τελειώνει.

Απο εκει και κατω καντα ολα copy - paste, δεν εχεις προβλημα κλειδιου γιατι στο spawnlist το δημιουργεί αυτόματα.

Το ίδιο ισχύει και για το droplist επίσης.

• 0
Posted

Να εισαι καλα ρε παλικαρι. θα κατσω να το κανω τωρα και αν παρουσιαστει κανενα προβλημα θα σε ενημερωσω.

Ευχαριστω πολυ