K4rmaArr0ws Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Θελω να παιξω σε poker channel και μου ζηταει το ονομα κατοχου της καρτας, αμα εχεις την καρτα μπορεις να το βρεις? αναγραφεται απο την μπροστινη μερια ενα μαυρο ονομα τερμα κατω δεξια αλλα μου βγαζει σφαλμα οταν το βαζω, please βοηθεια ! Quote
Zake Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Θελω να παιξω σε poker channel και μου ζηταει το ονομα κατοχου της καρτας, αμα εχεις την καρτα μπορεις να το βρεις? αναγραφεται απο την μπροστινη μερια ενα μαυρο ονομα τερμα κατω δεξια αλλα μου βγαζει σφαλμα οταν το βαζω, please βοηθεια ! θες να πεις πως έχεις Visa και δεν γνωρίζεις σε ποιανου το όνομα έχει καταχωρηθεί? Quote
K4rmaArr0ws Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 θες να πεις πως έχεις Visa και δεν γνωρίζεις σε ποιανου το όνομα έχει καταχωρηθεί? ναι :D Quote
Zake Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Oxi einai ths mhteras mou ;D συνεπώς το όνομ/νο της μητέρας σου θα βάλεις Quote
Recommended Posts