Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ρε βλάκα είσαι τελείως ηλίθιος άμα συγκρίνεις βπεις με active member και αποδεικνύετε ποιος χει τις μηδενικές γνώσεις άντε βλάκα γίνατε όλοι MCs.

Σεβάσου ρε τι έχουνε προσφέρει στην σκηνή οι active member και τι Βπεις δεν μπορείς όμως να τους συγκρίνεις με τίποτα..

Οι low bappers, έχουν αποσπαστεί από την υπόλοιπη χιπ χοπ σκηνή.

Προσωπικά γουστάρω τρελά το low bap, ειδικά τη Sadahzinia αλλά βλέπεις το πρόβλημα?

Χωρίζεστε σε στρατόπεδα, όπως τα πρόβατα σε κοπάδια, και το είπε ο TNT

Posted

Όταν ήρθανε Βόλο έγινε της πουτάνας Sadahzinia/Rammon/BD και γενικά όλο το team.Περιττό να σου πω λεπτομέρειες για εκείνο το live...

Οι Βπεις είναι άβγαλτοι ακόμα "τσουτσέκια" σε αυτού του είδους την σκηνή είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσουν άτομα χωρίς αυθορμητισμό , άτομα που γράφουνε τον στίχο όταν κάθονται και λένε "έχω 72 ώρες να γράψω το κομμάτι" και γενικά με όλη την προετοιμασία.

Άσαρκος + Beats = πολύ καλός συνδυασμός.

Άτομα όπως ο Φορτσάτος που το παίζουν ιστορία και στο dissing 1vs1 γίνονται ρεζίλη πρέπει να σταματήσουν.

Posted

Όταν ήρθανε Βόλο έγινε της πουτάνας Sadahzinia/Rammon/BD και γενικά όλο το team.Περιττό να σου πω λεπτομέρειες για εκείνο το live...

Οι Βπεις είναι άβγαλτοι ακόμα "τσουτσέκια" σε αυτού του είδους την σκηνή είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσουν άτομα χωρίς αυθορμητισμό , άτομα που γράφουνε τον στίχο όταν κάθονται και λένε "έχω 72 ώρες να γράψω το κομμάτι" και γενικά με όλη την προετοιμασία.

Άσαρκος + Beats = πολύ καλός συνδυασμός.

Άτομα όπως ο Φορτσάτος που το παίζουν ιστορία και στο dissing 1vs1 γίνονται ρεζίλη πρέπει να σταματήσουν.

Πόσο είσαι ρε?

Posted

Κομπλεξ FTW ;

Είσαι 16, είσαι από το Βόλο, με την έννοια ότι δεν έχεις ζήσει κοντά στην καρδιά του χιπ χοπ, και μιλάς για μία μπάντα που υπάρχει σχεδόν 10 χρόνια σα να μην πω τι.

Ναι εγώ έχω κόμπλεξ

Οι Βπεις είναι άβγαλτοι ακόμα "τσουτσέκια"

Εδώ γελάμε ε?

Το πρώτο μας live έγινε το 2002 στις 27/12
Posted

Ναι είμαι 16 είμαι από Βόλο τα τελευταία 5-6 χρόνια ότι συναυλία γίνεται στο Βόλο από χιπ χοπ και ελληνικό ροκ έχω πάει , μάθε να διαβάζεις και να μην υποτιμάς τον άλλον πάνω στον διάλογο , δεν υποτίμησα καμιά "μπάντα" μονό τον έναν από τους MC της.Σε αντίθεση με εσένα που συγκρινόμενες μια "μπάντα" με τα παιδιά που δίδαξαν τι σημαίνει χιπ χοπ και τι σημαίνει freestyle και diss στην ελλάδα.

Και αν νομίζεις ότι στο Βόλο δεν υπάρχει χιπ χοπ η πληοψηφια των εφήβων και όχι μόνο έχει πιάσει can για graffiti αλλά και ακούει χιπ χοπ.

ο Javaspa είναι ένας από τα αλάνια που έχουνε βγει από Βόλο με πολλούς fans.

Posted

Καλά ανούσια κουβέντα, άλλα λες, άλλα θες να πεις , άλλα καταλαβαίνω

ΖΗΤΩ ΤΟ ΧΙΠ ΧΟΠ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΧΟΡΤΟ! ΖΗΤΩ Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ (ΑΚΥΡΟ), πάω βόλτα ciao