Nosti21 Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Γεια σας μαγκες! Ανοιξα αυτο το τοπικ για τα σερι που υπαρχουν.. Το http://seri.sport24.gr Και το http://seri.gr Αμα ειναι καποιος σε αυτα τα δυο και γενικα αμα παιζετε σε αυτα λεω να φτιαξω μια ομαδα.. Αμα συμφωνειτε πειτε μου να την φτιαξω την ομαδα και να μπουμε μεσα για να λεμε της προβλεψεις μας.. Οποιος γουσταρει ας κανει reply εδω για να κανονισουμε! Σας περιμενω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinaepple Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Den 3erw kan ti einai an mporis kane mia enimerwsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosti21 Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 Den 3erw kan ti einai an mporis kane mia enimerwsi Είναι κάπως σαν το Παμε Στοιχημα. Μονο που παίζεις 1 αγώνα καθε φορα και πρεπει να εχεις ενα σερι.. Δηλαδη να πιανεις 1 αγωνα καθε φορα.. Και αμα πιασεις τους αγωνες συνεχομενα και εχεις πχ πιασει 10 παιχνιδια συνεχομενα τοτε εχεις ενα σερι 10.. Και αμα κανεις ενα σερι πανω απο τον πρωτο που σου δειχνει στην καταταξη τοτε παιρνεις το επαθλο! Παιζεις ενα παιχνιδι καθε φορα και περιμενεις να τελιωσει αυτο για να παιξεις αλλο. Αμα το πιασεις συνεχιζεις το σερι σου. Αμα το χασεις μηδενιζετε το σερι σου και αρχιζεις παλι απο την αρχη! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BsCyB Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Είναι κάπως σαν το Παμε Στοιχημα. Μονο που παίζεις 1 αγώνα καθε φορα και πρεπει να εχεις ενα σερι.. Δηλαδη να πιανεις 1 αγωνα καθε φορα.. Και αμα πιασεις τους αγωνες συνεχομενα και εχεις πχ πιασει 10 παιχνιδια συνεχομενα τοτε εχεις ενα σερι 10.. Και αμα κανεις ενα σερι πανω απο τον πρωτο που σου δειχνει στην καταταξη τοτε παιρνεις το επαθλο! Παιζεις ενα παιχνιδι καθε φορα και περιμενεις να τελιωσει αυτο για να παιξεις αλλο. Αμα το πιασεις συνεχιζεις το σερι σου. Αμα το χασεις μηδενιζετε το σερι σου και αρχιζεις παλι απο την αρχη! kalo akougete afou xoris na doseis lefta an eisai kolofardos borei kai na kerdisis 1k euro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosti21 Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 Ναι φιλε μου! Εγω κανω απλα τον χαβαλε μου. Για την πλακα μου παιζω. Δεν χανω τιποτα ουτος η αλλος ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterDisaster Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 και όταν λες ομάδα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosti21 Posted March 9, 2011 Author Share Posted March 9, 2011 Γκρουπακι.. Τωρα δεν μπορω πλεον να φτιαξω γιατι κλειδωθηκαν. Αλλα ειναι ωραιο καπως. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orpheas Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Καλησπέρα μάγκες!!!!! Κανείς που να ξέρει πώς μπορώ να διαγράψω το προφίλ μου στο seri.gr(contra) διότι οι...αποτυχίες είναι πολλές και δεν έχει νόημα.. Ευχαρισώ πολύ εκ των προτέρων... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orpheas Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 Ακυρο τα καταφερα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts