Jump to content

[GR]Seri Sports 24/ Seri Contra

Nosti21

Recommended Posts

Γεια σας μαγκες!

Ανοιξα αυτο το τοπικ για τα σερι που υπαρχουν..

Το http://seri.sport24.gr

Και το http://seri.gr

Αμα ειναι καποιος σε αυτα τα δυο και γενικα αμα παιζετε σε αυτα λεω να φτιαξω μια ομαδα..

Αμα συμφωνειτε πειτε μου να την φτιαξω την ομαδα και να μπουμε μεσα για να λεμε της προβλεψεις μας..

Οποιος γουσταρει ας κανει reply εδω για να κανονισουμε!

Σας περιμενω!

Den 3erw kan ti einai an mporis kane mia enimerwsi

Είναι κάπως σαν το Παμε Στοιχημα.

Μονο που παίζεις 1 αγώνα καθε φορα και πρεπει να εχεις ενα σερι.. Δηλαδη να πιανεις 1 αγωνα καθε φορα.. Και αμα πιασεις τους αγωνες συνεχομενα και εχεις πχ πιασει 10 παιχνιδια συνεχομενα τοτε εχεις ενα σερι 10..

Και αμα κανεις ενα σερι πανω απο τον πρωτο που σου δειχνει στην καταταξη τοτε παιρνεις το επαθλο!

Παιζεις ενα παιχνιδι καθε φορα και περιμενεις να τελιωσει αυτο για να παιξεις αλλο.

Αμα το πιασεις συνεχιζεις το σερι σου.

Αμα το χασεις μηδενιζετε το σερι σου και αρχιζεις παλι απο την αρχη!

Είναι κάπως σαν το Παμε Στοιχημα.

Μονο που παίζεις 1 αγώνα καθε φορα και πρεπει να εχεις ενα σερι.. Δηλαδη να πιανεις 1 αγωνα καθε φορα.. Και αμα πιασεις τους αγωνες συνεχομενα και εχεις πχ πιασει 10 παιχνιδια συνεχομενα τοτε εχεις ενα σερι 10..

Και αμα κανεις ενα σερι πανω απο τον πρωτο που σου δειχνει στην καταταξη τοτε παιρνεις το επαθλο!

Παιζεις ενα παιχνιδι καθε φορα και περιμενεις να τελιωσει αυτο για να παιξεις αλλο.

Αμα το πιασεις συνεχιζεις το σερι σου.

Αμα το χασεις μηδενιζετε το σερι σου και αρχιζεις παλι απο την αρχη!

kalo akougete afou xoris na doseis lefta an eisai kolofardos borei kai na kerdisis 1k euro :)

Ναι φιλε μου!

Εγω κανω απλα τον χαβαλε μου. Για την πλακα μου παιζω. Δεν χανω τιποτα ουτος η αλλος ;)

Γκρουπακι.. Τωρα δεν μπορω πλεον να φτιαξω γιατι κλειδωθηκαν. Αλλα ειναι ωραιο καπως.

• 2 months later...

Καλησπέρα μάγκες!!!!! Κανείς που να ξέρει πώς μπορώ να διαγράψω το προφίλ μου στο seri.gr(contra) διότι οι...αποτυχίες είναι πολλές και δεν έχει νόημα.. Ευχαρισώ πολύ εκ των προτέρων...