paokole Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 kalispera,anazeitw ena live.simera sto club p peiga to evale o deejay.dustixws eimoun se megalh apostash apo auton k ginotan tis popis,to mono pou katafera eitan na mathw oti tou tragoudisti to epitheto einai romanos.evale 5-6 track sinexomena,akougetai mono i kithara k o tragoudistis.einai kapsourotragouda polla k paizei k ton proskiniti.me mia proxeiri anazeitish se google youtube ktl de vreika kati..gnwrizei kaneis apo poio live einai i to plires onoma tou tragoudisti?euxaristw Quote
paokole Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 mallon den egeina katanoitos.to palikari tragoudaei gnwsta tragoudia,oxi dika tou.na sou pw tin alitheia de mporw na thimithw akrivws ta tragoudia alla ksekinouse me ton proskiniti tou alkinoou ioannidi,k meta eipe remo,verti ktl. Quote
paokole Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 den einai auto dustixws.exw faei olo to youtube k google k de sumazeuetai k de mporw na to vrw.bump mpas kai ... Quote
cuttersword Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 vasika to club pou piges dokimases na dis ama yparxi sto facebook giati mpori na anaferi ekei tpt? Quote
paokole Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 ti akrivws na anaferei...tespa eimai k makria apo thessalonikh gia na paw mpas k petuxw ton deejay na mou pei.. bump mpas kai.. Quote
cuttersword Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 vsk soz giati allo katalava egw. ;D mipos thes ton giorgo romano giati mono auton ksero me auto to epitheto Quote
cuttersword Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 vasika checkare kai auto leo mpas kai einai autos Quote
Recommended Posts