l22expert Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Εκτός από ταινία θέλω να βγει βιβλίο, μπλουζάκια με στάμπες, κούπες κτλ. Τώρα σοβαρά, βγες στο μπαλκόνι και κοίτα αν περνάει κανείς από κάτω, αν όχι φούνταρε! mlouzaki exi ama buy to interlude client to gnisio exi mlpuza Quote
dj_spiros Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 mlouzaki exi ama buy to interlude client to gnisio exi mlpuza Εισαι Large εσυ , να απαιτησεις να βγει και σε προφυλακτικα τοτε,Στειλε μου 1 κουτα με νανοκαποτες. Τοχω ακομα το μπλουζακι ακομα στην ζελατινα Οπως το ειχα παρει στο warehouse των αναμνησεων μου. (εχετε ξεφυγει?) Quote
کє©яєŤ™ Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 (εχετε ξεφυγει?) ισως?δηλαδη ναι!εχουν ξεφυγει! Quote
l22expert Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Εισαι Large εσυ , να απαιτησεις να βγει και σε προφυλακτικα τοτε,Στειλε μου 1 κουτα με νανοκαποτες. Τοχω ακομα το μπλουζακι ακομα στην ζελατινα Οπως το ειχα παρει στο warehouse των αναμνησεων μου. (εχετε ξεφυγει?) nanokapotes toso mikri tin exis i ine gia moro aporo aplos kati ipe to pedi kai tou apantisa Quote
WeirdSituation Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Εκτός από ταινία θέλω να βγει βιβλίο, μπλουζάκια με στάμπες, κούπες κτλ. Τώρα σοβαρά, βγες στο μπαλκόνι και κοίτα αν περνάει κανείς από κάτω, αν όχι φούνταρε! με χορηγό τον λ2-μπλοκντ- ; (δεν το βάζω κανονικά για προφανής λόγους) θα είναι και γαμώ! ψήφισα. Quote
WeirdSituation Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 omg ti tainia re toso kamenoi eiste?... εδώ έχουν γίνει πολλά πράγματα ταινίες, το λ2 θα σε πείραζε; α και άμα είμαστε καμμένοι εμείς, αυτοί τι είναι; Quote
dj_spiros Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 nanokapotes toso mikri tin exis i ine gia moro aporo aplos kati ipe to pedi kai tou apantisa baium size αλλα ηταν σχολιο για το παραπανω. no hard feelings anyway. Quote
l22expert Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 με χορηγό τον λ2-μπλοκντ- ; (δεν το βάζω κανονικά για προφανής λόγους) θα είναι και γαμώ! ψήφισα. efxaristo kai go afto psifisa exo kai mlpouza Quote
Recommended Posts