ExTrEmEDwarf Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Μα τι γλυκός :$ Δεν άλαξε απο τις τελευταίες 3 φορές που τον έκανα ban? ::)
MasterDisaster Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Καλώς ήλθες στο φόρουμ. Πριν συντάξεις μήνυμα σε άλλον τομέα,σε παρακαλώ διάβασε τους κανόνες. Όπως μάλλον καταλαβαίνεις,τέτοιου είδες ανάρμοστες συμπεριφορές δεν επιτρέπονται εδώ! Κάνεις σαν "γαμώ το διάολο" να πούμε!
Absurd Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Μα τι γλυκός :$ Δεν άλαξε απο τις τελευταίες 3 φορές που τον έκανα ban? ::) Με τη διαφορά ότι τώρα δεν θα με κάνεις, εκτός αν θες να χάσετε το ενδιαφέρον και τη Τιμή που σας φέρνω... Καλώς ήλθες στο φόρουμ. Πριν συντάξεις μήνυμα σε άλλον τομέα,σε παρακαλώ διάβασε τους κανόνες. Όπως μάλλον καταλαβαίνεις,τέτοιου είδες ανάρμοστες συμπεριφορές δεν επιτρέπονται εδώ! Κάνεις σαν "γαμώ το διάολο" να πούμε! Ή "γαμώ τον χριστούλη"... Αυτό είναι πιο συνηθισμένο.
MasterDisaster Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Με τη διαφορά ότι τώρα δεν θα με κάνεις, εκτός αν θες να χάσετε το ενδιαφέρον και τη Τιμή που σας φέρνω... Ή "γαμώ τον χριστούλη"... Αυτό είναι πιο συνηθισμένο. Ό,τι πιο ασυνήθιστο για το πιο ασυνήθιστο είδος μαλάκα! Νιώθεις σαν το σπίτι σου τώρα;
ExTrEmEDwarf Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Με τη διαφορά ότι τώρα δεν θα με κάνεις, εκτός αν θες να χάσετε το ενδιαφέρον και τη Τιμή που σας φέρνω... Ε ναι, που θα βρούμε άλλον σαν εσένα;
Absurd Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 In distance from the light, I redeem my Gloria... In Darkness I have sights, a high esteemed Fantasia... http://www.youtube.com/watch?v=BwTpKjZHT6c Δεν γράφονται πια τέτοια τραγούδια...
MasterDisaster Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=EKgFyzBJZ8g
Absurd Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=EKgFyzBJZ8g Πόσο προβλέψιμη είναι η ανθρώπινη συμπεριφορά; Ειδικά η δικιά σας...
MasterDisaster Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Πόσο προβλέψιμη είναι η ανθρώπινη συμπεριφορά; Ειδικά η δικιά σας... Δηλαδή περίμενες πως θα βάλω αυτό το τραγούδι;
Absurd Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Δηλαδή περίμενες πως θα βάλω αυτό το τραγούδι; Όχι, αφού το τραγούδι σου δεν είχε σχέση με το δικό μου... Ήμουν σίγουρος όμως ότι θα εκμεταλλευόσουν την ευκαιρία για να μοιραστείς τη μαλακία σου, πριν ακούσεις αυτό που έβαλα εγώ.
MasterDisaster Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Όχι, αφού το τραγούδι σου δεν είχε σχέση με το δικό μου... Ήμουν σίγουρος όμως ότι θα εκμεταλλευόσουν την ευκαιρία για να μοιραστείς τη μαλακία σου, πριν ακούσεις αυτό που έβαλα εγώ. την άκουσα και δε μου άρεσε..δε βλέπω που είναι το πρόβλημα!
Absurd Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 την άκουσα και δε μου άρεσε..δε βλέπω που είναι το πρόβλημα! Σε δέκα δευτερόλεπτα άκουσες το δικό μου, μπήκες στο youtube, πήρες το link απ' το δικό σου και το έκανες post... Μπράβο ταχύτητα. Και νόμιζα ότι η σκέψη κινείται πιο γρήγορα απ' το ποντίκι.
MasterDisaster Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Σε δέκα δευτερόλεπτα άκουσες το δικό μου, μπήκες στο youtube, πήρες το link απ' το δικό σου και το έκανες post... Μπράβο ταχύτητα. Και νόμιζα ότι η σκέψη κινείται πιο γρήγορα απ' το ποντίκι. ε δεν το άκουσα όλο.ΤΟ λινκ το είχα έτοιμο!
Recommended Posts