Jump to content

[PS3]Killzone 3 Review


ionos12

Recommended Posts

Killzone_3.jpgΕίδος: First-Person Shooter

Format: PS3

Εκδότης: Sony

Ανάπτυξη: Hermen Hulst

Διάθεση: Sony Hellas (210-6782000)

Παίκτες: 1-2 (2-24 Online)

Επίσημο Site: www.killzone.com

 

Το σενάριο του Killzone 3:

 

Ο πρωταγωνιστής, τον οποίο και ελέγχετε για άλλη μια φορά είναι ο λοχίας Shevchenko ή αλλιώς “Sev”, ένας στρατιώτης ειδικών δυνάμεων που μάχεται για την διαπλανητική μας συμμαχία, πολεμώντας εναντίον των Helghast. Βρισκόμαστε αμέσως μετά το τέλος του Killzone 2, στον πλανήτη Helghan, εκεί όπου ο συνάδελφός σας, Rico, είχε σκοτώσει τον Visari, έναν δικτάτορα που καθοδηγούσε την αυτοκρατορία των Helghast για καιρό. Τώρα, ο αντίπαλός σας είναι ευάλωτος κι έχετε την ευκαιρία να τον αποτελειώσετε. Με μια μικρή λεπτομέρεια. Είστε πλέον αποκομμένοι στον πλανήτη, καθώς οι ενισχύσεις…αργούν να έρθουν.

 

To Gameplay:

 

Gameplay

Το παιχνίδι διαθέτει τρία επίπεδα δυσκολίας κι ένα τέταρτο κρυφό που ξεκλειδώνει αφού πρώτα το τερματίσετε. Πέρα από τον κλασικό χειρισμό του Sixaxis, για πρώτη φορά υποστηρίζεται το Playstation Move, ενώ αν έχετε 3D τηλεόραση τότε μπορείτε με τα ειδικά γυαλιά να ζήσετε μία μοναδική 3D εμπειρία.

 

Co-Op(Co-optimus)

 

Το νέο αυτό mode ήταν μία αναγκαία προσθήκη στη σειρά και η Guerilla σωστά αποφάσισε να το εισαγάγει στη νέα έκδοση του Killzone. Πάρτε ένα φίλο σας και καθίστε δίπλα-δίπλα για να απολαύσετε μαζί μία ευχάριστη εμπειρία ενός FPS στην κονσόλα σας. Το split-screen χωρίζει την οθόνη κάθετα, χωρίς ωστόσο να αλλάζει την οπτική της κάμερας, κάτι που αντίστοιχα δεν σας δίνει την απόλυτη αίσθηση του χώρου

 

Multiplayer(Online)

 

Τα online modes είναι ίσως το σημαντικότερο μέρος του παιχνιδιού/ Ανάλογα με το mode, μπορείτε να παίξετε μέχρι και 24 παίκτες ταυτόχρονα, χωριζόμενοι σε ISA ή Helghast. Στο Warzone (2-16 παίκτες) σας δίνονται διαφόρων ειδών αποστολές, οι οποίες αλλάζουν συνεχώς και θυμίζουν έντονα τα modes του Killzone 2. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργείται έτσι ένα διαρκές ενδιαφέρον στις δύο ομάδες παικτών. Το Guerilla Warfare (2-24 παίκτες) είναι ένα κλασικό Team Deathmatch, όπου η ομάδα με τα περισσότερα kills κερδίζει. Το τρίτο mode που παρουσιάζεται για πρώτη φορά είναι το Operations (2-16 παίκτες) και σας ζητάει να εισβάλετε στην βάση της αντίπαλης ομάδας.

 

Γραφικά

 

Χρησιμοποιώντας παρόμοια μηχανή γραφικών με αυτή του Killzone 2, η Guerilla παρουσιάζει για άλλη μια φορά ένα αξιοζήλευτο αποτέλεσμα, που ειδικά σε προβολή 3D είναι πραγματικά να το χαζεύεις με τις ώρες. Οι αποστολές σε ανοιχτούς χώρους ή στο χιόνι μπορεί να μην σας λένε κάτι, όσο εκείνες όπου υπάρχει η ιδιόμορφη βλάστηση του πλανήτη Helghan. Εκεί, θα νομίζετε προς στιγμήν ότι βλέπετε την ταινία Avatar στην τηλεόρασή σας.

 

Τα θετικά και τα αρνητικά του Killzone 3:

 

Θετικά:

- Ασταμάτητη δράση

- Λεπτομερή γραφικά

- Νέος εξοπλισμός

- Πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες στο Campaign

- H προσθήκη του Co-Op

- Βελτιωμένη παρουσίαση μέσω των cutscenes

- Ρεαλιστικοί διάλογοι

- Το νέο Operations mode

- Υποστήριξη 3D

 

Αρνητικά:

- Χωρίς ιδιαίτερες βελτιώσεις στο gameplay

- Μικρό σε διάρκεια campaign

- Δεν υπάρχει Online Co-op

- Την ώρα του revive, οι συνάδελφοί σας καμιά φορά «κοιμούνται όρθιοι»

- Το Playstation Move δεν βολεύει ιδιαίτερα στο χειρισμό

 

 

Αυτό ήταν το Review!

Ελπίζω να σας άρεσε!!

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 weeks later...

I dont like killzone  its exclusive for ps3 but i'm asking wjy ? its not that good ... ;/

Because sony have better exclusive games than xbox ... thats why :) I own ps3 and its much much better! :)

and yes i have killzone 3 and multi is the best

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now


×
×
  • Create New...