Jump to content

TzizDeveloper

Members
  • Posts

    43
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About TzizDeveloper

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TzizDeveloper's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. .::Rates::. Adena:x10000 Exp:x5000 Sp:x5000 .::Enchant Rates Safe & Max::. Safe is:+4 Max is:+20 Change:75% Bless:95% .::Server Info::. Gm Shop(100% Fixing Bugs/Hacks) Custom Buffer(Time/ Buff Fixes 100%Wornking) Custom Gatekeeper(With all Teleport and Special) Custom Shop Weapon/Armor(Dark) Custom Noblesse System Fix and Work 100% Custom Sub Class System Work 100% Skills -->C1/C2/C3/C4/C5/Interlude Work 100% Hero System 100% Working(New Hero every week) Events(so many events greated by GM Team and TvT Event's ) Sieges 100% Working(Sieges every 2 Weeks/Europe Time) Special PvP / Farm Area Our server is 100% PvP!!!If you know what means real PvP play here Join Us...You Don't Lose!!! If You have any problem or you want to ask something make "Petition" In game to ask the GM Staff .::Server Machine::. I Am Good People..Server Machine Is Not Good Internet:64Mb Up/Down Server Is Home Pc Sad Ram:8G Intel Q 2.55Giz .::Server Custom::. Weapon:Dark Armor:Epic Shields:Dusk GeoData IS: Online .::Contact:: l2we@hotmail.com Site: www.l2we.com
  2. boreis na m kaneis add sto msn na s stilw chat logs.apolitos kanena provlima.
  3. Den petaksa tn paramikrh sponda gia sena ute gia kanenan. Apla sas evala ws paradeigma,enowntas oti server san ton DW plirwnune.poso mln alloi pou oi admin dn 3erune ta misa apo oti esy k o fakoykas. Auto htane la8os k malakies apo oti fnt kapiou pou 8ewrousa svro.Kanena flame eidika pros esas dn arxisa k pisteuw oti san topic starter exw to dikaiwma na rwtisw ena lock.ara an dn s einai kopos lock it. eukeria psaxnune kapioi edw na arxisune to doulema.
  4. File m,auto lew k egw. POLOI to paizune,LIGOI einai. kai daksi ama einai nas arxisume flame,kltra lock to topic k telos edw.
  5. Nai dwrea.kai kala gia tn plirwmh host.malakies kserw.leuta 8elei na bgalei. den einai auto to 8ema omws.
  6. Epd tn 8ewrw svro atomo.dn pisteua na m leei malaperdes.
  7. katse katse.1on mila kltra.dn se evrisa oute se prosevalla. 2on.o spooknof m to exei pei auto.
  8. kai stn dw re file plirwnune.ton sabormix apo l2jfree,kai to exw akousei apo onomata tou mxc na to lene. isws.dn 3erune omws.k daksi gt na mn borume na pai3ume/ kai na po re gamwto oti bike o dragonhunter h kapios anw hacker,na pw na paei sto diaolo. bainei o ka8e kefalas k xerete k leei stus filous tu oooo x8es hackara enan srv
  9. kai etoimo pre pack na einai,h kai na mn einai,h tsp na einai oti 8elei. pios o logos re file m na bainei o ka8e p****s kai na kanei to kefh t? einai logika auta? katastrofh tou l2 einai to mxc. ama vgei auto to section me ta exploits tote 8a dite k mono tote oti 8a pai3ume pvp srv. auto mas o8ei sto low rate,kt p emena dn m aresei. anagazonte oi dev na plirwnoune tosa leuta gia na tus fixarune alloi ta bug.mexri pou enas allos paparas vriskei allo ena k to kanei post edw wste na parei karma.daksi re file elehna prmgta Apo oso kserw einai l2j.Ara nomimos. Se olous tous j douleuei to phx.se allous omws exune dior8omena kapia exploits.oxi to phx san progrma omws. 18 sta 19 eimai mace.
  10. o wap einai enas srv p epeza palia,alla exei klisei. allos einai tr den exei simasia pios. simasia exei to provlima pou anaferw.
  11. Loipon epidi den paei allo. Paizw se enan server,exw kanei donate k bainei ena dekaxrono kai tn kolaei. Den borume na paiksume l2 pleon.Ade gamidia dld. Epd o ka8e -beep- vriskei ena kolpo me to PHX na lagarei enan srv,bainei o ka8e enas k to kanei. To kathe 10xrono mou ema8e na lagarei tn srv me to phx. To maxcheaters,einai forum p exei paranoma section.px,to L2 OFF kai ta Exploits einai paranoma,apo nc soft. egw 8a to katagilw.eksetias tou mxc dn borume na peksume l2.dld daksi. kserw oti meta apo auto to post kata pasa pi8anotita na faw ban.den me noiazei. ama sas aresei to l2 8a ktlvete ti einai to swsto kai ti kanei to ka8e lisasmeno gamw 15xrono. Den bika oute na apilisw oute na to peksw gamaw tao. Neuriasmenos eimai opws to 90% tn members. GAMISATE TO L2.Xarikate?eleos dld.
×
×
  • Create New...